Play ponuda
Play ponuda
ISKREN DO BOLA

Drago i Anamarija o TikTokerima: 'Drugi parovi im se ulizuju, ako to očekuju od nas, prevarili su se'

Drago i Anamarija rekli su što iskreno misle o parovima

RTL.hr/ 25.5.2023. u 9:00
Play ponuda

Drago i Anamarija iznijeli su razne teorije o parovima u kući. Tko je najveća konkurencija, tko su naivci, sljedbenici, zabavljači, ali i najveći igrači? Bez dlake na jeziku svrstali su ih u kategorije, a posebno su se raspričali o jednom paru.

"Smatram da su najopasniji par u kući Martina i Ismael. Za te ljude ne znam smrde li ili mirišu. Ne znam što bih rekao o njima. Ne mogu reći sa sigurnošću jesu li iskreni", rekao je Drago.

Oni su pak imali drugačije razgovore. "Sad udaramo opasno na Dragu i Anamariju", rekla je Martina kroz šalu i zaključila je kako ne bi voljela biti u toj poziciji.

Anamarija tvrdi kako je Martina dosta mlada, zaigrana te kako ima bebaste fore. "Mislim da igra na tu ulogu. Umiljato janje dvije mame sisa", rekla je. Ne sviđa im se to što im ostali parovi podilaze...

"Dosta im se ulizuju drugi parovi, ako to očekuju od mene i žene, prevarili su se. Neka su oni poznati, neka sam ja seljak, ali ja stojim iza svoga", rekao je Drago.

Smatra da su naivci Karmela i Tomislav, promatrači njih dvoje, zabavljači Ismet i Azelma, igrači Martina i Ismael, a sljedbenici Filip i Anamarija.

Show 'Superpar' pogledajte i na PLAYU.

Image

Superpar (nova sezona)

zabavna emisija
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Enis Bešlagić
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Umirovljenica Mirjana jako je pedantna i točna te obožava pjevanje: 'Poslije sam odustala, udala se, rodila...'

Play ponuda

Više s weba