Superpar

Za jedan par boravak u kući više neće biti isti: 'Vjerojatno mu neću oprostiti dok ne izađemo'

RTL.hr
11.05.2023 22:40

Osvanuo je novi dan u Superpar kući, a najsretniji među parovima bili su Anamarija i Drago, koji su konačno izašli iz sobe Par nijansi sive i pošteno se naspavali, ali i Karmela i Tomislav, koji su se uz malo sreće te Veričino i Draganovo odustajanje sinoć opet spasili od ispadanja.

Superpar - Karmela i Tomislav.PNG

''Nemamo sreće u izazovima, ali imamo u ostajanju u kući, što je možda čak i bitnije. Kako su Verica i Dragan otišli, kao da smo svi više povezani, nema više odvajanja, pozitivnija je energija i bolja'', zaključio je Tomislav.

S druge strane, Martina, Azelma i Anamarija komentirale su kako im fali Verica.

Superpar - Azelma, Martina, Anamarija.PNG

''Ovaj gubitak zapravo najviše boli dosad, ona mi je bila kao druga mama'', priznala je Martina.

Voditelj Enis Bešlagić okupio je parove i najavio im nešto drukčiji, šesti ciklus.

Prvi par za moguću eliminaciju ostaje onaj koji bude najlošiji u zajedničkom izazovu, dok su dva ostala para oni koji imaju najmanje novca u banci. Ta tri para ponovno će se okušati u izazovu u kojem će se jedan od njih spasiti, a dva odlaze u eliminacije.

Superpar - Enis i parovi.PNG

U današnjem izazovu muškarci su se kladili na svoje supruge koje su morale biti spretne, vješte i brze te sve odrađivati slabijom rukom.

Izazov ''Superpar duel'' se sastojao od četiri zadatka, u njemu su mogle birati svoju protivnicu te su imale dva ''života''. Od ukupno šest žena, na kraju su samo dvije najbolje mogle proći izazov.

Superpar - Muskarci spremni za kladjenje.PNG

Drago, Ismet, Ismael i Tomislav uložili su 300 eura, Filip je uložio čak 450, a Davor na svoju Meri samo 200.

Prvi zadatak bio je prebaciti crvene i plave kuglice u suprotne posude. Azelma je za protivnicu odabrala Draginu Anamariju. Uz glasno navijanje svojih muževa, na kraju je Anamarija pobijedila za samo jednu lopticu. Azelma je ostala bez jednog života.

''Nama, muškima, je bilo gore gledati nego njima'', poručio je Drago.

Superpar - Ismael slavi.PNG

U sljedećem izazovu žene su trebale okrenuti dvadeset kartica i staviti ih na svoje mjesto. Martina je za protivnicu odabrala Meri. Iako su svi mislili da će Martina lako pobijediti, upravo je Meri odnijela pobjedu, uz glasne povike Davora. ''Mislim da me malo podcijenila'', poručila je Meri i oduzela jedan život Martini.

Superpar - Meri pobjedjuje.PNG

Karmela je birala Filipovu Anamariju, a morale su maknuti kuglice s bijelih štapića, a da one na crvenima pritom ne padnu.

''Ona je baš brutalna u igrama'', priznala je poraz Karmela ostavši bez jednog života i čestitala Anamariji.

Superpar - Anamarija puse.PNG

U idućem krugu ponovno je zaigrala Karmela te odabrala Azelmu. Morale su crvene kocke složiti jednu na drugu. Karmela je bila prespora te izgubila i drugi život, dok je Azelma bila pobjednica.

''Nikako da steknem samopouzdanje'', poručila je Karmela.

Superpar - Martina.PNG

Martina je ponovno odabrala Meri, a morale su prebaciti crvene i plave kuglice u suprotne posude. Ovaj put Martina je glatko pobijedila.

Meri je ponovno izvučena, i to za isti izazov u kojem je već pobijedila – okretanje kartica. Ovaj put odabrala je Draginu Anamariju. I opet pobijedila!

Superpar - Davor navija.PNG

''Ne smatram da sam mogla biti brža'', poručila je Anamarija Dragi koji joj je upravo to zamjerao.

Meri i Azelma zaigrale su igru puhanja kuglica s bijelih štapića, a pobjednica je bila Azelma. Meri je tako ispala iz izazova.

Superpar - Ismet misli da Davor kalkulira.PNG

''Što paziš na baku? Ti gledaš sebe više nego nju'', Ismet je opet, vrlo srčano, prozvao Davora da taktizira, ''Ugrožen je, ali nemoj onda pričati i kalkulirati. Ja više volim biti ono što jesam! On će biti omražen vani kad izađe zbog kalkuliranja''.

Superpar - Meri opet pobjedjuje.PNG

U idućem krugu za slaganje kockica Martina je odabrala Draginu Anamariju i izbacila ju iz izazova! Drago joj je opet zamjerio sporost.

Martina je odabrala Filipovu Anamariju za prebacivanje loptica. Svi su pohvalili njezin natjecateljski duh, a na kraju je i pobijedila te prva uspješno prošla izazov.

Azelma i Ismet, Superpar 4. sezona

U posljednjem izazovu Azelmu je pobijedila Filipova Anamarija i tako također prošla zadatak.

I dok je Filip bio presretan i preponosan zbog svoje drage, Drago je svojoj Anamariji sve do kraja dana opasno prigovarao zbog sporosti.

Superpar - Filip odusevljen Anamarijom.PNG

''Jesi dala danas sve od sebe?'' upitao ju je ponovno, ''Mogla si biti brža! Svi vide da radiš pod ručnom, samo ne želiš priznati''.

''Ja sam zlopamtilo veliko, mene kad netko povrijedi, ne mogu to pomesti pod tepih, treba mi jako puno vremena... Vjerojatno mu neću oprostiti dok ne izađemo iz ovog showa'', zaključila je Anamarija.

Superpar - Drago misi da se Anamarija ne trudi.PNG

Za kraj napornog dana u kojem su se natjecale samo žene, upravo su one dobile iznenađenje samo za njih. Sanja i Ines prezentirale su im svoj program 'Supernaturals' i poučile ih kako da probude svoju svjesnost i žensku energiju.

Superpar - Zene na seansi.PNG

A kakav izazov čeka muškarce, gledatelji će doznati već sutra od 21.15 sati na RTL-u u 'Superparu'. Show pogledajte i na PLAYU .