Play ponuda
Play ponuda
USKORO NA RTL-U

Enis Bešlagić o parovima u 'Superparu': 'U igrama grizu, gotovo se i ne pogledaju, ali jako se poštuju i supe...

Snimanje četvrte sezone 'Superpara' u punom je zamahu, show uskoro počinje s prikazivanjem na RTL-u, a voditelj Enis Bešlagić, okosnica te zabavno-natjecateljske emisije, izrazito je zadovoljan ovogodišnjim kandidatima

RTL.hr/ 20.3.2023. u 17:00
Play ponuda

„Parovi četvrte sezone drugačiji su od parova prijašnjih sezona - pojedinačno nisu, ali kao kolektiv jesu; grizu, ulaze u izazov punim kapacitetom, ne štede nikoga iako se privatno i vole i cijene, poštuju, super se druže i nema nekih prevelikih intriga među njima. Najveći im je problem kome dati narukvicu, odnosno, koga izbaciti, ali u izazovima se gotovo i ne pogledaju, toliko su nabrijani. Žene pogotovo! Ne postoji ono da netko odustaje od izazova, nema neću ili ne mogu, nego se svi u igrama daju sve od sebe i baš sam jako sretan zbog toga. Jako sam sretan što se igre igraju maksimalno, a poslije se pruži ruka“, rekao je Enis Bešlagić koji jedva čeka da i gledatelji upoznaju kandidate.

Reality show, izraelske produkcijske kuće Dori Media, nastao prema licenciji showa 'Power Couple' iznimno je dobro prihvaćen u Hrvatskoj, gledateljima je posebno zabavno gledati kako parovi prolaze kroz razne zanimljive fizičke i mentalne izazove kako bi dokazali svoju bliskost i znanje jedni o drugima te kako i kod parova koji se jako vole i poštuju često dođe i do konfliktnih situacija i poneke svađe.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/13a9e418-c717-11ed-948c-12ae612d3170/original

Izvor: RTL

Pobijediti u ovom showu nije lako jer se kandidati natječu protiv drugih parova koji imaju isti cilj. Sve ovisi koliko dobro poznajete svojeg partnera i koliko ste hrabri uložiti novca koji ćete dobiti na raspolaganje, a jedan dio para kladi se na uspjeh svog partnera dok se nalaze u zabavnim izazovima.

„Imamo deset parova, fantastične nagrade, izazovi su još izazovniji! Testirat ćemo njihovo znanje, njihovu ljubav, njihovu sposobnost i snagu i uskoro ćete doznati tko će postati novi hrvatski superpar!“ zaključio je Enis.

Tko će od njih osvojiti novčanu nagradu od 15.000 eura i titulu superpara - ne propustite gledati uskoro samo na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba