Superpar

Enis o najdražem showu: "Ne pita se muško ništa, žene imaju stav - nemate vi pojma"

Glumac Enis Bešlagić ima samo riječi hvale za show 'Superpar' u kojem ima voditeljsku ulogu, a koji ga svaki dan iznova oduševljava zbog zanimljivih odnosa između muškarca i žene

RTL.hr
07.04.2019 09:45

U showu bude puno duhovitih i zanimljivih trenutaka, a i pokazalo se da žene prema muškarcima imaju onaj stav – vi, nemate pojma! Ne pita se muško ništa, a žene se ne libe pred kamerama ružiti svoje momke", u svom stilu komentirao je glumac Enis Bešlagić koji priznaje da sve svi možemo prepoznati u brojnim situacijama, pa je dobar korektiv za sve koji rade i gledaju taj show.

Kad žena dobro napravi zadatak, a njezin je muškarac uložio malo novca u nju, ona kaže: 'Zašto nisi vjerovao u mene?! No kad ona uloži u njega, a on ništa ne napravi, onda je on smotan", kaže Enis i dodaje da svi koji su u paru zapravo znaju kako to funkcionira.

Ponekad čuješ partnera, a ponekad ga ne želiš čuti, pa je tako i ovdje. A najvažnije je da se kandidati ponašaju prirodno, kao da nema kamera, što je stvarno odlično", rekao je Enis u čijim duhovitim opaskama možete uživati od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!