Superpar

Goran Hani: 'Smeta ti ako ti netko kaže da si samo princeza, a ništa ne radiš da to promijeniš'

Goran se začudio kad je ona rekla kako misli da su se predstavili kao normalan par i da nisu uštogljeni

RTL.hr
08.04.2019 22:56

Smeta ti ako ti netko kaže da si samo princeza, a ništa ne radiš da to promijeniš. Kako možeš znati da nešto ne znaš ako nisi probala? To je ta tvoja negativnost", nije odustajao Goran, kao ni ukućani. Ona može puno naučiti od Gorana, ali ništa, samo make up...", komentirao je Davor, a s njim su se složili Josip i Miroslav. Potom je Hana otvorila dušu: Htjela sam da se ovdje malo bolje upoznamo i pokažemo kakvi smo zapravo", a Goran se začudio kad je ona rekla kako misli da su se predstavili kao normalan par i da nisu uštogljeni.

Dečki u dnevnoj sobi nastavili su s pričom kako će se Hani njezino ponašanje obiti o glavu. Ujutro mu plače, popodne mu plače..., ispast će da je frajer tuče, a on je Gospodin Savršeni", govorio je Davor i nasmijao Josipa i Miroslava. Goran je svojoj dragoj i dalje objašnjavao zašto misli da griješi, da joj želi pomoći. Uvijek sam ti bio podrška, ali tebi se ništa ne da, nemaš poštovanja prema drugima...", nastavio joj je govoriti Goran, a ostali kandidati su zaključili da Hana može toliko toga naučiti od Gorana. Sram me kako nekog tretiraš", rekao joj je Goran i jako povrijedio Hanu.

Kakvu će taktiku za daljnji nastavak natjecanja smisliti kandidati, pogledajte sutra u 21 sat na RTL-u u showu 'Superpar', a sve propuštene epizode te dodatni sadržaj pogledajte na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.