Superpar

Goran uložio 555 kuna na Hanu: 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi

RTL.hr
24.03.2019 08:40

Za to vrijeme momci su morali uložiti novacu svoje partnerice, a Enis je curama otkrio da ih prvi zadatak čeka na selu, na jednoj farmi. Potom je momcima otkrio na što se klade. 'Vaše dame moraju pronaći ključeve, a zbog toga će morati prekopati štalu, ali ne lopatama i grabljama, nego svojim rukicama, sređenim za prvu emisiju', rekao im je Enis te dodao da moraju pronaći tri ključa kako bi prošle zadatak. Ona koja pronađe najviše ključeva, dobit će još jednu nagradu.

Pročitajte još
Mega galerija: Evo kako je izgledala potraga ključeva u štali!

Toca se kladio u 1100 kuna, Josip u 750 kuna, Toni je uložio 501 kunu uz obrazloženje da misli kako Dora nikad ne bi ušla u štalu i kopala po izmetu. Goran je, kaže, na velik rizik uložio 555 kuna. 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu', zaključio je Goran.

Miroslav je rekao da vjeruje svojoj Jani i uložio je iznos od 3501 kune. Luka je uložio tri tisuće kuna, a Zvonimir je uložio samo 650 kuna iako je njegova Matea mislila da će staviti bar pola iznosa, a posljednji Davor na Tinu je uložio najveći iznos od 4500 kuna.

'Gledam šta je ovo, gdje sam ja pare stavio, ovo je brdo govana, ja mislio bijeli zečevi će biti!' komentirao je Davor štalu kada ju je vidio...

Hana, Danijela i Lukina Matea na kraju nisu prošle zadatak dok je pobjednica prvog izazova bila Jana, koja je pronašla osam ključeva na kraju.

Iduću epizodu 'Superpara' ne propustite u ponedjeljak od 21 sat!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.