Superpar

Hana i Jana složile se oko jednog - da se neće družiti: 'Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš...

Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera", rekao je Goran Hani

RTL.hr
25.03.2019 21:15

Osjećam se loše pa sam se otišla malo našminkati da barem izgledam dobro", rekla je vidno uznemirena Hana nakon noći prevedene u kamp-kućici i nastavila u suzama: Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu bez grijanja?" aludirajući na Janu.

U to vrijeme su Jana i Miroslav razgovarali o tome kako će ih sigurno tračati zbog soba koje je podijelila ukućanima. Možda nas zamrze za cijeli život", rekao je Miroslav dok je Hana nastavila nabrajati zašto misli da ne može više spavati u kamp-kućici, a Goran ju je pokušavao smiriti.

Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera", rekao je, a Hana nije odustajala od toga da ih barem puste da spavaju u dnevnoj sobi. Žena ima bronhitis i hoda u spavaćici po vani. Svima se zamjerila", rekla je Jana dok je Dori i Toniju bilo žao što je Hana bolesna spavala u kamp-kućici pa su razmišljali da se zamijene s njima, a Danijela i Josip su se isto složili da zbog Hanina bronhitisa trebaju ostati u kući. Hvala vam jako puno", rekla im je Hana, ali odlučili su moliti da spavaju u kuhinji.

No Hana je ipak odlučila potražiti Janu, koja je uživala u jutru sa svojim suprugom te parom s kojim su najbolje kliknuli - Mateom i Lukom . Došla je kao gazdarica", odmah je pokazala svoj gard Jana, a Hana joj je pokušala objasniti da nije pravedno, prema zaslugama, podijelila sobe. Hana Rodić je cjepidlaka i drama queen. Ne sviđa se nikome", izjasnila se Jana i naglasila: Žena nema pojma kako je biti u braku i da sve odluke donosimo Miroslav i ja zajedno." No Hanu se to nije dojmilo.

Što je s empatijom, ljudskosti?" nastavljala je atraktivna Zagrepčanka, no Jana joj nije povjerovala. Sad ćemo te zvati bronhitis" zaključila je Čehinja, a obje su se složile kako se neće družiti.

'Superpar' gledajte od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u dok sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.