Superpar

Hana kopala po izmetu te zajedno s Jurencem završila u kamp-kućici, a ovo je tek početak showa!

Dugoočekivani show RTL-a 'Superpar' večeras je krenuo s prikazivanjem, a voditelj Enis Bešlagić redom je predstavio osam parova koji svojoj kući mogu otići s novčanom nagradom od 100 tisuća kuna

RTL.hr
23.03.2019 23:01

Nije lako biti superpar, a od natjecatelja će se tražiti da ljubav stave na kocku, da povjerenje odmjere novcem, a usput trebaju stvoriti i dobre odnose s ukućanima!

Prvi par koji je ušao u vilu bili su Danijela Dragović (18) i Josip Ajduk (21) iz Imotskog. 'Žena treba biti pametna, lijepa, šarmantna, bomba... da zna raditi kućne poslove, da šuti, muči i radi', otkrio je Josip svoj stav u uvodnom predstavljanju te dodao da osim svoje djevojke voli automobil marke BMW.

I dok Josip tvrdi da je on dominantniji u vezi, Danijela kaže da je ipak na kraju kako ona kaže.

Tina Malnar (34) i Davor Urh (36) iz Čabra zajedno su 17 godina i imaju dvoje djece, ali se nikada nisu vjenčali, a kada su to priopćili ostalim natjecateljima, neke je to začudilo. 'Malo mi je to čudno, mislio sam da će se natjecati parovi koji imaju uredni papire odnosno koji su u braku, a ne kao da su došli s ceste', komentirao je Miro, a s njim se složio i Imoćanin Danijel. 'Bože sačuvaj, pa kad će se oni ženit'?! Oni kad su prohodali, ja sam imao tri-četiri godine, pa to je puno godina da su zajedno', rekao je Danijel.

Dora Skelac (22) i Toni Patrčević (28) iz mjesta Cerić u Slavoniji bili su sljedeći koji su ušli u kuću, a zajedno su sedam godina i imaju jedno dijete, no nisu u braku.

Nakon njih predstavili su se Matea Malnar Vrdoljak (32) i Zvonimir Vrdoljak (29) iz Splita koji su zajedno šest godina. 'Matea je disciplinirana, uredna, organizirana, u biti sve što ja nisam', rekao je Zvonimir o svojoj boljoj polovici, a Matea ga je uvela u svijet fitnessa te je od njega napravila drugu osobu i trenera. Da se ne bavi fitnessom, Zvonimir bi se bavio svojom prvom ljubavi klesarstvom, a Matea je prije bavljenja fitnessa bila u vojsci 11 godina.

Matea Radić (42) i Luka Zelenčić (34) iz Zadra zajedno su, pak, 11 godina. Matea ima dvoje djece iz prošlog braka, i jedno s Lukom, no isto se nisu vjenčali. Matea se bavi odljevom trudničkih trbuha, što je sve zabezeknulo, a Luka se bavi elektroinstalacijama. 'S njim sam jer su mlađi frajeri bolji frajeri i smatram da je Luka najsmirenije biće i sušta suprotnost meni', rekla je Matea za svog partnera te dodala da Luka voli nju, a ona sebe. 'Mi ćemo iz ovog showa izaći tako da ili ćemo se vjenčati ili više nećemo biti u istoj prostoriji.'

Nakon što se i Enis pojavio pred kandidatima ostalo je još predstaviti 'savršen par', Hanu Rodić (21) i Gorana Jurenca (40) , koji su gledateljima poznati kao glavni protagonisti showa 'Gospodin Savršeni'. Iako su najkraće zajedno, tek pola godine, otkrili su da se isto svađaju kao i ostali parovi. Natjecatelji ih nisu očekivali, a i brzo su počeli 'padati' razni komentari. 'Cura je predivna i zgodna', rekla je Danijela, a Josip je rekao da izgledaju kao 'ne-par'. 'Meni moj muž izgleda kao gospodin savršeni i ima bolje tijelo od Gorana', komentirala je Gospodina Savršenog Matea Malnar Vrdoljak .


U show će se ubaciti i jedan VIP par!

Došlo je vrijeme i da Enis objasni pravila showa. 'Svaki dan imate po jedan zadatak - ženski, muški i zajednički zadatak, to je jedan ciklus. Na početku ciklusa svaki će par dobiti sedam tisuća kuna i taj iznos možete uvećati, umanjiti ili izgubiti. Muškarci se klade na žene i obrnuto. Par koji na kraju ciklusa ima najmanje novca ide u eliminacije, a drugi je par za eliminaciju onaj koji izgubi u zajedničkom izazovu. O tome tko će ispasti odlučujete svi zajedno', otkrio je Enis te dodao da će im u show ubaciti i jedan VIP par - 'veoma istreniran par', pjevačicu Indiru Levak i njezina supruga Miroslava . 'Mi ćemo vam se u jednom trenutku pridružiti, vidimo se u vili i na izazovima!' otkrila je šturo Indira.


Goran uložio 555 kuna na Hanu:'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu'

Pročitajte još
Mega galerija: Evo kako je izgledala potraga ključeva u štali!

Došlo je vrijeme za prvo klađenje muškaraca na svoje partnerice koje čeka prvi zadatak, a prije toga je Enis djevojkama dao rukavice da izaberu koje će boje biti njihovi timovi. Za to vrijeme momci su morali uložiti novce u svoje partnerice, a Enis je curama otkrio da ih prvi zadatak čeka na selu, na jednoj farmi. Potom je momcima otkrio na što se klade. 'Vaše dame moraju pronaći ključeve, a zbog toga će morati prekopati štalu, ali ne lopatama i grabljama, nego svojim rukicama, sređenim za prvu emisiju', rekao im je Enis te dodao da moraju pronaći tri ključa kako bi prošle zadatak. Ona koja pronađe najviše ključeva dobit će još jednu nagradu.

Toca se kladio u 1100 kuna, Josip u 750 kuna, Toni je uložio 501 kunu uz obrazloženje da misli kako Dora nikad ne bi ušla u štalu i kopala po izmetu. Goran je, kaže, na velik rizik uložio 555 kuna. 'Jučer je baš nokte napravila i nisam siguran hoće li ući u štalu', zaključio je Goran.

Superpar stala

Miroslav je rekao da vjeruje svojoj Jani i uložio je iznos od 3501 kune. Luka je uložio tri tisuće kuna, a Zvonimir je uložio samo 650 kuna iako je njegova Matea mislila da će staviti bar pola iznosa, a posljednji Davor na Tinu je uložio najveći iznos od 4500 kuna.

'Gledam šta je ovo, gdje sam ja pare stavio, ovo je brdo govana, ja mislio bijeli zečevi će biti!' komentirao je Davor štalu kada ju je vidio.


Jana trijumfirala u prvom izazovu pa izbacila Hanu iz vile!

Enis je djevojkama objasnio da za pronalazak tri ključa imaju 15 minuta, a ona koja pronađe više od tri ključa ima pravo birati sobe za sebe i sve ostale ukućane. 'Imamo i vanjsku kamp-kućicu pa je dosta bitno tko će gdje obitavati za vrijeme showa', otkrio im je Enis, a djevojke su ušle u štalu i krenule kopati po izmetu.

Superpar stala

Jana je u prvoj minuti pronašla čak tri ključa, ali je odlučila nastaviti tražiti dalje. Matea je pronašla čak četiri ključa, a Zvonimir je komentirao da će ga Matea ubiti. 'Gdje je iskopala četiri ključa, ja stavio 650 kuna, ubit će me!' u strahu je bio Zvonimir.

'Ovo je deset puta gore nego što sam mislila, radije da nisam ušla', rekla je Hana kopajući po izmetu. Jana je pronašla čak sedam ključeva i time 'pokorila' konkurenciju. Hana je odustala i nije našla nijedan ključ. 'Nadam se da nisi puno uložio u mene', rekla je Goranu. Jana je bila zadovoljna Mirinom okladom, a Matea se ispričala Luki što je odustala prije kraja. Zvonimirova Matea odlučila je pomoći drugim djevojkama koje nisu pronašle ključ, no na kraju nije uspjela.


'Trebala si uroniti u govna, Tina!'

Davor je u šaljivom tonu objasnio svojoj Tini kako je trebala kopati po izmetu. 'Trebala si uroniti u govna, Tina, a ne nogicom prevrtati, ali dobro, odsad na glavu uranjaš!' rekao joj je.

Superpar stala

Hana, Danijela i Lukina Matea nisu prošle zadatak dok je pobjednica prvog izazova bila Jana, koja je pronašla osam ključeva na kraju. Ona će biti ta koja će s Mirom odabrati svoj smještaj u kući, a odlučit će i gdje će ostali parovi spavati.

Pročitajte još
Kandidatkinje potrčale svojim partnerima nakon kopanja po izmetu, evo kako su oni reagirali!

Nakon prvog dana došlo je vrijeme i za prvu večer, a Jana i Miro razgledali su sobe te odlučili gdje će tko spavati, a sebi su odabrali najbolju sobu. I dok su svi dobili sobe, na kraju su ostala dva para, Danijela i Josip i Hana i Goran, a Jana je odlučila da u kamp-kućicu idu Hana i Goran. 'Nadam se da ima grijanje', prvo je što je rekla Hana te dodala da je bolesna. Danijelu i Josipa Jana je smjestila u dnevni boravak, što im nije teško palo, a kada su Hana i Goran ušli u kamp-kućicu, ona je rekla da će je ovo samo ojačati te da od sada grize do kraja.

Hoće li tome uistinu biti tako te hoće li se odmah posvađati s Janom koja ih je ondje smjestila, gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka, na RTL-u od 21 sat.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.