Superpar

Hana u suzama: 'Dok sam bila u osnovnoj školi, maltretirali su me tako što su mi ubacivali kukce u torbu...'

U novom izazovu kandidatkinje su dočekali miševi, gušteri, zmije, žohari, ribe...

RTL.hr
08.04.2019 21:44

Hana je samo ponavljala: Ja to ne mogu, bojim se žohara." Premda ju je Goran ohrabrivao, nije bilo šanse da promijeni mišljenje jer je kroz suze govorila kako se boji te da neće gurnuti ruku unutra i naposljetku je odustala. Mislio sam da će pokazati da nije neka princeza koja se samo zna šminkati", rekao je Goran razočaran jer je samo njegova partnerica odustala a da nije ni probala.

Hana i Goran nastavili su s prepiranjem i kad su se vratili u vilu jer Goran jednostavno nije mogao shvatiti da nije željela ni probati izvršiti zadatak. Dok sam bila u osnovnoj školi, maltretirali su me tako što su mi ubacivali kukce u torbu, a imala sam i strah otprije", plačući mu je objašnjavala Hana i nastavila: Reagirala sam tako od straha jer imam astmu koju sam dobila od toga." No Goran je bio iznenađen što je prvi put u šest mjeseci veze vidi s pumpicom za astmu. Onda se svega bojiš osim šminke", odbrusio joj je Goran da bi Hana potom otišla iz prostorije i nastavila plakati zbog svega što joj je rekao.

Kakvu će taktiku za daljnji nastavak natjecanja smisliti kandidati, pogledajte sutra u 21 sat na RTL-u u showu 'Superpar', a sve propuštene epizode te dodatni sadržaj pogledajte na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.