Superpar

Hana priznala nakon kviza znanja: 'Ne znam što je mušula, pa ja sam iz Dubrave!'

Što parove očekuje u novim izazovima, ne propustite pogledati sutra od 21 sat na RTL-u

RTL.hr
02.04.2019 22:57

Jutro u vili 'Superpara' počelo je Haninim mudrostima. Dok su se ona i Danijela šminkale, Hana ju je pitala je li razmišljala upisati neki fakultet. 'Nisam, jer sad na faks ići još par godina..., ma dosta mi je učenja', rekla je Danijela, a Hana joj je objasnila da bi možda bilo dobro razmišljati malo unaprijed.

'Nemam plana, ja sam osoba koja ide, što bude-bude, nemam plana što će biti i što ću ja biti i ne razbijam glavu s tim glupostima', rekla je Danijela.

Goran je završio okupan medom kao i Miroslav. Naime, Goran je Hani postavio pitanje koliko slova ima u našoj abecedi, a Hana je, umjesto 30, odgovorila da ima 29 slova, a nije znala ni da se dagnja kaže još i mušula. 'Kako mi možeš dati pitanje za mušulu, pa ja sam iz Dubrave!' smijala se Hana. Jana je, pak, rekla da kroz Karlovac ne prolazi rijeka Dobra, a poslije je spočitnula Miroslavu da joj nije bilo jasno zašto je njoj, koja nije iz Hrvatske, dao pitanje o rijekama.


'Meni zanima kako ću ja naručiti jednu dobru bembaru!'

Nakon izazova Goran je podučavao Danijelu i Josipa te Janu i Miroslava, njemačkom. 'Meni zanima kako ću ja naručiti jednu dobru bembaru!' pitao je Josip Gorana koji mu je preveo njegovo pitanje na njemački i nasmijao ih do suza. Jana je podučavala ekipu češki, recitirajući dječje uspavanke.

Kad su Josipa upitali ima li kakva uspavanka poznata u Imotskom, Josip je rekao da ima. 'Mrš leći!' izjavio je Josip i nasmijao sve prisutne.

Što parove očekuje u novim izazovima, ne propustite pogledati sutra od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj možete pogledati na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.