Superpar

Iz showa ispali Anamarija i Miron - pale su i teške riječi: 'Nisam vidjela odvratniju i neiskreniju osobu...

Mironu i Anamariji danas je najstresniji dan u 'Superparu' jer je realno moguće da, bez obzira na osnovani klan, večeras ispadnu iz showa.

RTL.hr
29.09.2021 23:30

Za razliku od njih, Marija i Mario, kao i Xiang i Admira zadovoljni se dosadašnjim rezultatom. ''Do sada je Miron dvaput izigrao naš dogovor, a ovo sinoć nije bila manipulacija, nego smo mi prošli izazov, a on nije'', branio je sam sebe Mario.

Marija Maleš i Mario Bunjko, Superpar sezona 3, ep 16

Lili i Ćiro zaključili su da je bitno da oni nisu zadnji. ''To je najbitnije, a onda nek' se kolju oni međusobno, baš nas briga!'', rekli su Lili i Ćiro.

Admira i Xiang su pak zaključili da su svi za Anamariju i Mirona, a nitko njima ne pruža podršku. ''Voljeli bismo ostati, ali ako moramo, idemo, spremni smo'', kazala je Admira.

Zajednički zadatak parovima je pročitao Enis. ''Morate skupiti što više tekućine u vazu'', rekao je kratko voditelj. Kandidate je dočekala tacna s punim čašama tekućine, a ispred njih se nalazio veliki pleksiglas iza kojeg je doletjela lubenica! Prvi su na redu bili Miron i Anamarija, koji su se toliko prestrašili da su im sve čaše popadale i prolile se dok Iva i Sandi nisu skoro ni trepnuli.

Sandi Petelinc, Superpar sezona 3, ep 16

Anamarija i Miron te Ćiro i Lili prošli su zadatak bez problema, a Admira i Xiang srušili su sve čaše na tacni prestrašivši se ispaljivanja lubenice. Svi su ipak postali više hrabri što je zadatak odmicao kraju pa im tako nije predstavljalo problem prošetati s čašama dok pokraj njih pada klavir sa stropa, iza leđa im svira limena glazba i klaun iskače iz kutije.

Poligon, Superpar sezona 3, ep 16

Nakon zadataka, koji je većina parova uspješno prošla, krenuli su razgovori o eliminacijama.

''Sad bi u eliminacije trebali Lili i Ćiro, oni su mi najmanje dragi'', rekla je Marija. Iva i Sandi pitali su se jesu li oni ti koji večeras idu kući.

Enis je pozvao sve u dnevni boravak i naglasio da ovog puta postoje čak dva pobjednika koji će dobiti po pet tisuća kuna. ''Bili su besprijekorni i nisu prolili ni kap'', rekao je Enis za Mariju i Marija te Lili i Ćiru.

Na tablici su poveli Lili i Ćiro, ispod njih su odmah Iva i Sandi, a posljednji na tablici su Anamarija i Miron s pet kuna.

''Ne trude se dovoljno, sve bitne izazove su pali'', komentirao je Mario.

Svi, Superpar sezona 3, ep16

Ćiro i Lili su superpar ovog ciklusa i imaju dvije narukvice koje mogu dati parovima. ''Nisu se nadali da ćemo im pomutiti račune. Nisam se nadala da ćemo mi danas odlučivati, ali da mi je drago, jako mi je drago'', rekla je Lili te dodala da su Admira i Xiang promjenljivi kao vrijeme. ''Što se tiče Mirona, da su od prvog dana bili korektni i pošteno igrali, danas se ne bi doveli u situaciju u koju su se doveli'', objasnila je Lili.

Lili i Ćiro Čevra, Superpar sez3, ep 16

Između Anamarije i Mirona i Admire i Xianga, Mario i Marija odlučili su narukvicu dati Mironu i Anamariji. ''Očekivali smo da će njima dati narukvicu jer se više druže'', rekla je Admira.

Sandi je komentirao da su se Xiang i Admira promijenili na bolje, ali da su i dalje bliži s Anamarijom i Mironom pa su i oni njima dali svoju narukvicu.

Došao je red da superpar ciklusa, Ćiro i Lili daju svoje dvije narukvice. Rekli su da s Anamarijom i Mironom nisu stvorili nikakvu komunikaciju od početka showa. ''Admira i Xiang su prošli dva ciklusa i zato njima dajemo narukvicu'', rekao je Ćiro.

''Mislim da smo se Lili i ja zbližile. Kao odrasla i zrela osoba Lili je mogla doći i popričati sa mnom, ovo nije istina'', pravdala se Anamarija dodajući da se ona nije htjela nametati kad su se Lili i Ćiro odvojili.

Pošto je broj narukvica bio isti, par s najmanje novca mora otići iz showa, a to su Anamarija i Miron.

Anamarija i Miron, Superpar sez3, ep 16

Lili i Ćiro na kraju su još morali odlučiti tko odlazi u kućicu 'Ljubav je na slami', a odluka je pala na Mariju i Marija.

Dok su se pakirali, Anamarija je komentirala Lili. ''Nisam vidjela odvratniju i neiskreniju osobu od Lili, a i Božidar me razočarao'', ljuta i uplakana bila je Anamarija.

Što sve čeka preostale parove, gledatelji će doznati večeras od 21.15 sati.