Superpar

Izgubljeni izazov dotukao je Anamariju i Dragu: 'Neću snimati više, ona me provocira, ne želim raspravljati!'

Anamarija i Drago posvadili su se nakon izazova. On joj je zamjerio to što je bila spora kada se od nje iziskivala brzina, a ona to što ju kritizira

RTL.hr
11.05.2023 22:25

Izazov u kojem se Anamarija natjecala s drugim kandidatkinjama i kojeg je izgubila, poljuljao je njezin odnos sa suprugom. Drago joj je zamjerio to što nije bila dovoljno brza, s čime se ona nikako nije slagala. "Jesi li dala danas sve od sebe u izazovu?", pitao ju je dok su bili sami u sobi.

"Danas sam bila prespora, mogla sam dati puno više, ali ja vjerujem u tebe. Ti si brz i sposoban i sve tako da ćeš ti sutra rasturiti", rekla je sarkastično.

"Neću uopće snimati, provocira me i neću više raspravljati. Anči, hoćeš li biti normalna ili nećeš biti normalna", pitao ju je Drago, vidno uznemiren.

"Pa normalna sam, i ti si meni uletio u studio i rekao da sam prespora", nastavila se rasprava. Hoće li mu Anamarija ovo ubrzo oprostiti?

"Veliko sam zlopamtilo, kada me netko povrijedi, ne mogu prespavati i pomesti to pod tepih nego mi treba jako puno vremena", rekla je te dodala kako mu vjerojatno neće oprostiti do kraja showa.


Show 'Superpar' pogledajte i na PLAYU .