Superpar

Jana iz 'Superpara': 'Klinci su oduševljeni što smo na televiziji, cijeli vrtić priča o mami i tati'

Jana i Miroslav Premužić u braku su šest godina, imaju dvoje djece i dolaze iz Garešnice

RTL.hr
30.03.2019 09:00

Jana je rođena u Češkoj, a u Hrvatsku je došla zbog ljubavi i ostala. Supružnici su se upoznali prije sedam godina u noćnom izlasku, a bila je to, kaže Miroslav, ljubav na prvi pogled. Jana za Miroslava kaže da je vrijedan, dobar otac,jednostavani konzervativan. S Janom smo razgovarali o njihovim dosadašnjim dojmovima u showu, s kim su se zbližili i ima li šanse da ona i Hana poprave odnose.

Kako ste se odlučili prijaviti u 'Superpar'?

Vidjela sam prijavu na Facebooku i prijavila nas. Ja sam bila inicijator koji nas je prijavio. Bila mi je lijepa najava, svidjelo mi se što je riječ o izazovima, što to nije klasični reality kao Big Brother, više je kao igra. Rekla sam mužu 'prijavit ću nas' i on je rekao 'O.K.'. Nadao se da nas neće RTL kontaktirati i da nećemo proći sve te krugove, ali eto.

Jeste li slutili kakvi vas izazovi čekaju?

Nešto smo malo vidjeli na internetu; iz najave se vidi da ima malo ljigavog, malo fizičkog, malo korištenja glave... To nam se učinilo izazovno, da vidimo možemo li to ili ne možemo.

Koga ste u početku smatrali konkurencijom, a za koga niste ni slutili da će vam biti konkurencija?

Najvećom konkurencijom smatramo Zvonu i Mateu, kad su rekli da su fitness treneri, da se bave sportom. I Tina i Davor. Mislili smo da su među najboljima.

Gledaju li vaša djeca 'Superpar', točnije mamu i tatu na televiziji i kako reagiraju na to?

Da, oduševljeni su, cijeli vrtić priča o mami i tati. Svi navijaju za nas. Selo je malo pa nas svi znaju.

Kako obitelj i prijatelji reagiraju na vaš odlazak u show?

Rekli smo samo roditeljima, muževim i mojim. Bili su u šoku, ali pozitivno su reagirali. Rekli smo samo njima i vjenčanim kumovima, nismo nikome drugome pričali, dosta ljudi nije znalo da idemo u show.

Neki su vam zamjerili što ste strogi prema kandidatima koji nisu dominantni kao vi u showu. Smatrate li se kompetitivnima?

Ne. Mi smo takvi: u životu imamo neki svoj stav. Mislim da smo dosta otvoreni ljudi, ali kako vi prema nama, tako mi prema vama. S nekim ljudima mi se jednostavno nije dalo družiti. Ako mi se netko ne svidi, ja jednostavno šutim, nemam potrebe razgovarati s njim.

Jeste li u showu otkrili nešto o svom partneru što dosad niste znali ili čega niste bili svjesni?

Ja sam za muža jedino shvatila da je jači nego što sam mislila, psihički je dobro posložen u glavi, što se vidi u izazovima. Znam da mi je oslonac, ali sada mi se to još više potvrdilo. On je rekao isto tako, da je znao da ima snažnu ženu, ali da se uvjerio još više u to.

Utvrdili smo ono što smo znali jedno o drugom, to je bilo kao neka točka na 'i'.

Koji izazov vam je bio teži, prvi s traženjem ključeva, drugi s pogađanjem i slagalicom ili treći s naopakom kuhinjom?

Slagalica je bila najteža. Bolje nam idu fizički izazovi nego kada trebamo koristiti glavu.

Naposljetku, biste li se opet prijavili u show?

Da, kao neki gosti. Trenutno nam je obitelj na prvom mjestu. Za godinu dana bismo se možda mogli prijaviti ponovno u neki show.

Kako će se parovi snaći u novom zajedničkom zadatku, doznajte u ponedjeljak od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj pogledajte na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.