Superpar

Je li vam Anamarija poznata? Prije nekoliko godina ste je gledali u 'Shopping kraljici'

Anamarija se u trećoj sezoni 'Superpara' natječe s dečkom Mironom

RTL.hr
10.09.2021 09:00
Pročitajte još
Anamarija Dubroja, 19

Anamarija Dubroja, mlada Zadranka sa zagrebačkom adresom, ovih dana sa svojim dečkom Mironom pokušava pokazati kako su upravo njih dvoje 'superpar', a ako vam je njeno lice poznato, to nije nikakvo čudo jer je Anamarija zaista već bila na televiziji. Mlada majka se natjecala u emisiji 'Shopping kraljica', gdje je oduševila stilista Roberta Severa.

Anamarija (22) je tada imala 19 godina, a opisala se kao djevojku koja prati modne trendove tesmatra da ima raznovrstan stil. Rekla je kako na ženi prvo primijeti tenisice, a na sebi ne može zamisliti uggsice, dok najviše voli nositi haljine.


Oduševila Severa

Anamarija, koja je trebala kupiti crno-bijelu kombinaciju, te 2018. godineodlučila jeu shopping povesti najbolju prijateljicu Nikolinu Franić .

anamarijashopping

Ostale natjecateljice za nju su rekle da im se čini kao ozbiljna konkurencija i mogući favorit, a čak je i Robert Sever već na početku kupovine vidio velik potencijal u njoj i njenom ukusu.

cure38

Anamarija je na kraju ispunila visoka očekivanja i dobro izvršila tjedni zadatak te Severa oduševila svojim crno-bijelim izdanjem.

"Sviđa mi se jedan potpuno moderan pristup ovoj temi te mi sve skupa izgleda jako ženstveno i moderno, baš kao prava modna blogerica", pohvalio je Sever njezin styling te nadodao kako je jako lijepo odradila ovu temu.

anamarijakrupno


Bore se za nagradu, ali i za ljubav

Anamarija i Mironžive u Zagrebu, u vezi su pet godina i imaju dvije kćerkice.

Pročitajte još
Miron i Anamarija stižu u 'Superpar', a njihova priča vrlo je posebna: 'Ona je tada imala 17, a ja 26...

"Naša je veza posebna od početka - imamo iskren i otvoren odnos i stvarno znamo puno jedno o drugom", kažu mladi supružnici koji su se upoznali dok je Anamarija ljetovala u Samoboru u dječjem domu u kojem je Miron tada radio. Ona svog partnera opisuje kao duhovitu, požrtvovnu i društvenu osobu dok on za Anamariju kaže da je lijepa, zabavna, brižna mama puna suosjećanja.