Superpar

Je li važnija taktika ili držanje obećane riječi? Prvi par napustio je show!

Parovi su prvo prošli izazov bušenja, a unatoč trzavicama, kad su se vratili u vilu, svi su razmišljali samo o eliminacijama

RTL.hr
01.04.2019 23:05

Hani i Goranu jutro je počelo razgovorom o poslu, njihovim profilima na Instagramu te koliko gube pratitelja dok su u showu Superpar". Jako sam zahvalna svojim pratiteljima jer to su ljudi od kojih živim. Živim svoj san i zato mi je jako bitno što odlaze s mog profila", rekla je Zagrepčanka i odlučila da se Goran i ona moraju malo fotografirati. Živimo u drugačijim vremenima. To je naš posao", zaključio je Goran.


'Vas puno košta što nas čuvate'

Ona je profesionalna lažljivica, preokrenula je priču u kući", rekla je Čehinja i nastavila dogovarati taktiku s parom iz Zadra za koje se boji da će ispasti ako ne budu dobri u sljedećem izazovu. Vas puno košta što nas čuvate", rekla je Premužićima Matea dok su i Dora i Toni razgovarali o ispadanju. Bili bi mi jako teško da ispadnemo prvi i vrlo ponižavajuće", komentirala je Slavonka i nastavila ozbiljnijim tonom: Ako prvi ispadnemo, ostatak života piše ti se crno."

Sljedeći su bili Bada i Toca te Davor i Tina. Meni je bitno da on šuti i samo mene sluša", konkretna je bila Tina dok je Bada komentirala kako Toca ne zna strane svijeta. Vrati se južno", vikala je Bada, a Enis se od srca smijao i savjetovao joj da ipak radije govori - lijevo, desno, naprijed i nazad.

Bojim se male plave posude i kako doći do nje, sigurno će to biti problem", iskrena je bila Tina, ali Davor nije odustajao te su na kraju oba para uspješno završila zadatak. Na red su došli Hana i Goran te Matea i Zvonimir. Goran želi da budemo najbolji, a ja da smo negdje na sredini da se ni s kim ne svađamo", rekla je Hana, a Goran je istaknuo da žele biti uspješni. Ovo me dokrajčilo", rekao je Zvonimir kad je završio zadatak, a Hana je na kraju ipak poželjela da su Goran i ona brži od većine.


'Prijatelju, jesi li ti nju u NASA-i našao?'

Tina i Davor su željeli da u kući ostanu Danijela i Josip jer se boji konkurencije. Lako je pobijediti lošijeg", smatra Toni. Posljednji su izašli Matea i Zvonimir i premda su prije bili za ostanak Dore i Tonija, Zvonimir je promijenio mišljenje. Imotski moj, još ćemo biti zajedno", a Toni je zaključio da su ispali dvolični. Nekoliko minuta prije bili su s nama u sobi i govorili da su se odlučili za nas, što god bilo. Nemam riječi", nastavio je Toni. Ovo je show u kojem parovi mogu naučiti jedno o drugom", rekla je Matea, koja nije željela da ispadnu Slavonci, ali prepustila je odluku svom suprugu. Nema tu prijateljstva, brat ili sestra ti zabodu nož u leđa, a ne netko koga znaš tjedan dana. A mi ćemo poraditi na sebi", zaključio je Toni.

Tko će biti najbolji par u trećem ciklusu showa Superpar", hoće li se stvoriti neki novi klanovi u kući te koga će najviše tračati, gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u , a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj pogledajte na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.