Superpar

Kako probuditi žensku energiju? Evo kako to rade naše djevojke u 'Superparu'

Žensko druženje neke je osvijestilo, a druge zbunilo

RTL.hr
12.05.2023 12:00

Ines i Sanja, koje stoje iza projekta SuperNaturals, učile su djevojke 'Superpara' kako probuditi svjesnost, ali i žensku energiju.

"Osjećaš muziku, osjećaš višak u sebi i samo pustiš", rekla im je Ines pa pokazala vježbu koja pomaže otpustiti emocije.

Ines i Sanja objasnile su da je cilj otpustiti sve iz sebe, sav višak, sva očekivanja.

"Čovjek ispušta ono što ga tišti, svoj bijes i sasvim je to ok", rekla je Meri.

Zatim su, s povezom na očima, plesale i kroz spontane pokrete pokušavale probuditi žensku energiju, jer kako je rekla Sanja - žene su tisućama godina plesale zajedno.

Anamarija je priznala da je njoj na početku bilo malo neugodno i nije se mogla opustiti jer ju je brinulo što drugi misle, a Azelmi se cijela vježba jako svidjela. "Baš je super bilo, baš da izbaciš iz sebe negativnu energiju."

"Zaboravi sve naučene pokrete, osvijesti nešto novo u sebi i oblikuj to tijelo. Pusti to van", govorila je Ines curama dok su plesale.

Za kraj su cure sjele u krug, spojile dlanove te zahvalile same sebi ispustile glas veselja. "Cure su se pustile koliko su se mogle pustiti u ovom okruženju i mi se iskreno nadamo da su dobile barem jedan djelić onoga što smo htjele podijeliti. Nadamo se da su neke ideje došle do srca...ili do želudca", rekla je na kraju Sanja.


Show 'Superpar' pogledajte i na PLAYU .