Superpar

Kako se Ante i Celine sporazumijevaju? 'Mislim da on ne zna engleski, imaju neku svoju komunikaciju...'

Celine je materinski jezik svahili, a Anti hrvatski

RTL.hr
07.09.2021 13:04
Pročitajte još
Celine iz 'Superpara' dolazi iz Kenije, a evo zašto se zaljubila u Hrvatsku!

Celine (27)i Ante Karin (54) pomalo su neobičan, aliskladan par koji je u 'Superpar' došao pokazati da za ljubav nije potrebno znati ni isti jezik. Naime, ostali parovi su primijetili da se Celine i Ante teško sporazumijevaju, no ipak se nekako razumiju.

"Mislim da Ante ne zna pričati engleski i da oni imaju neku svoju komunikaciju", rekla je Anamarija te dodala da ne zna kako će par međusobno komunicirati u nekim zadacima i igrama.

Par je u brakudvije i pol godine. Upoznali su se online i zaljubili. Nakon što su tri mjeseca proveli zajedno, Ante je zaprosio Celine i vjenčali su se kako bi ona mogla ostati u Hrvatskoj.

Celine i Ante Karin, kandidati showa Superpar. trece sezone

"Sporazumijevamo se malo na engleskom, malo na hrvatskom... Celine dosta dobro razumije hrvatski", hvali Ante suprugu koja smatra da jezik ionako nije najvažniji za ljubav.

"Ljubav je moguća i ako ne razgovarate istim jezikom", kaže Celine te dodaje: "Nadam se da će ovo biti zauvijek."

Celine, punim imenom Celestine Akoth Otieno, odrasla je u Mombasi – za nju najsrdačnijem mjestu na svijetu.

''Odgajana sam s ljubavljumame i tate, kao i svoje braće'', kaže Celine, koja ima još dvije sestre i tri brata,koji žive u Keniji.

''Zaljubila sam se u vaše ljude, toplo gostoprimstvo i to što se svi oko mene trude da se osjećam kao kod kuće. Lijepo mi je to što svi žele razgovarati, ali znaju i slušati i žele saznati nešto o meni'', objašnjava Celine koja je zbog ljubavi napustila Mombasu.

Celine i Ante Karin, kandidati showa Superpar, trece sezone