Superpar

Kamo je nestala kampica? Alatnica nazvana 'Ljubav je na slami' nova je boljka parova

Kako bi im bilo što teže ostati u fokusu, smještaja za natjecatelje uvijek, i to namjerno, ima premalo

RTL.hr
06.09.2021 16:30

Treća sezona showa ' Superpar ' prepuna je noviteta, a dodatni smještaj koji se u posljednje dvije sezone za nesretne parove nalazio u vrtu kuće, u obliku kamp-kućice, sada se promijenio.

''Pribavili smo malu drvenu alatnicu u kojoj će se na nesreću naših kandidata, iz ciklusa u ciklus izmjenjivati parovi'', otkrio je producent showa Vanja Meandžija .

Alatnica

Novi smještaj, alatnica, za razliku od prethodnice kampicenazvane vila 'Brijuni'ima grijanje i krov, i to je više manje sve pozitivno u tom smještaju.

''Stvar je u tome što grijanje ne možeš smanjiti. No to nije jedini problem jer naša alatnica nema krevet, nego kandidati spavaju na slami! Zato smo joj i nadjenuli naziv 'Ljubav je na slami'', kaže Meandžija dodajući da će parovi koji će boraviti u njoj zacijelo imati više mira od ostalih, što automatski znači da će moći smirenije smišljati strategiju za nadolazeće zadatke. No neće se baš odmoriti.

A hoće li parovi iz alatnice izaći umorniji nego što su ušli, gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka od 21.15 sati , u novim epizodama 'Superpara'.