Superpar

Kandidati složni u jednom - Goran i Hana moraju kući!

Prvi su svoju odluku o eliminaciji Bade i Toce ili Hane i Gorana donijeli Jana i Miroslav

RTL.hr
10.04.2019 23:09

Svanulo je još jedno mirno jutro u vili u Zagrebu. I dok su jedni kandidati showa Superpar" obavljali jutarnju higijenu, drugi su vježbali, a Bada i Toca uživali su u kavi i pogledu na Zvonimira koji je trenirao u vrtu. Morao bih jedno 200 godina trenirati samo da bih dobio takav trbuh", komentirao je Toca, a Bada je dodala: Kad imaš 25, možeš se na Mjesec popeti." Potom su nastavili razgovarati o nadolazećim izazovima, pretpostavljajući kako će biti fizički izazovniji, no ipak, obećali su si da će se truditi koliko mogu. Bitno je da čovjek ostane mlad duhom", zaključili su.


Sustanari opleli po Danijeli i Josipu

Uslijedio je četvrti zajednički izazov - cilj je pronaći partnerove mane ispisane na jastucima. Prve počinju žene i moraju pronaći čak pet mana koje je njihov partner naveo u upitniku i obrnuto. Kad to naprave, trebaju se držati za ruke tri sekunde i tad ćevrijeme biti zaustavljeno. Ja sam se našao u svakoj riječi", rekao je Davor, no Tina je uspješno riješila zadatak, baš kao i njezin partner. Sljedeći su bili Danijela i Josip, kojoj je odjednom postalo muka pa je morala prekinuti igru. Glumi, ništa joj nije", govorio joj je ljutiti Josip, a Danijela je bila tužna. Moj momak umjesto da me shvati, on me vrijeđa", rekla je dok joj je Enis davao vode. Usprkos tome što mi se povraćalo, napravila sam izazov", rekla je Imoćanka, a poslije se posvađala s Josipom. Možeš slobodno pokupiti stvari i ići kući što se mene tiče", odbrusio joj je Josip.


Bada i Toca odustali od izazova

A iako su bili dobri s parom iz Zagreba te je Josip čak govorio da Gorana doživljava kao brata, Danijela i Josip dali su narukvicu Badi i Toci. Mislim da bi bilo vrijeme da Hana stane na loptu jer sam ja, kao cura od 18 godina, ozbiljnija od nje, što se laži u kući tiče", rekla je Danijela, a Hana smatra da je to jako dvolično jer je Imoćanku doživljavala kao prijateljicu u kući. Svaka ti čast, prijateljice", komentirala je Hana.


Hanu povrijedilo mišljenje drugih ukućana

Matea i Zvonimir također su hvalili samo Gorana, a Hanu vrijeđali. On očito meni kopa jamu pred drugima, ali brzo će sam u nju upasti", rekla je Hana za Splićanina, a Matea je nastavila: Nije mi jasan njegov izbor, ali ako je njemu Hana dobra, super." Hanu je to, naravno, jako povrijedilo. Što si Matea daje za pravo? Tko si ti nama? Znaš me deset dana! Može te biti sram", komentirala je Hana. Tina i Davor bili su sljedeći i komentirali su kako su ostali natjecatelji bili malo nepristojni prema Hani i Goranu pa oni nisu bili takvi iako su ih izbacili iz kuće. No kako bi njihov odlazak bio još zanimljiviji, Enis je Hani i Goranu rekao da će oni odabrati par koji će potom odabrati par koji će spavati u kamp-kućici, a oni su odabrali Danijelu i Josipa da odluče o tome.


Jana i Miroslav završili u kamp-kućici

Danijela i Josip odlučili su Janu i Miroslava smjestiti u kamp-kućicu, koji su to i očekivali. Koliko vam je Hana platila za to?" odmah je komentirala Jana, a Miroslav je dodao: Lizali ste im du*e 14 dana, a danas ste se okomili na njih." Dakle,premda Hana i Goran više nisu u vili, ostali kandidati i dalje ne prestaju pričati o Hani. A najbolji zaključak o cijeloj situaciji, imao je najstariji kandidat. To su dječje igre i Badi i meni je to smiješno gledati sa strane. Te neke začkoljice, tko je što, zašto i zbog čega... Mala Hana je pametna, vidite što je napravila. Hana, svaka ti čast!" zaključio je Toca.

A hoće li u vili napokon zavladati tako željena harmonija među parovima ili će ipak svi biti napetiji kako se bliži kraj izazovima, gledajte večeras u 21 sat na RTL-u u showu Superpar". Sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.