Superpar

Kandidati vjeruju u svoje partnerice i njihovo znanje: Evo kolike uloge su stavili na njih!

Uslijedio je izazov, a Enis je damama objasnio da su pitanja iz produkcijske baze, a birali su ih njihovi partneri

RTL.hr
02.04.2019 21:35

Toca je u Badu uložio 1100 kuna , Josip u Danijelu 1533 kune , Goran je uložio 2100 u Hanino znanje, Miroslav 3700 kuna na Janu, dok je Luka uložio 3100 na Mateu. Zvonimir je poslušao svoju Mateu te na nju stavio 1000 kuna , a Davor najveći iznos od 3800 kuna.

Uslijedio je izazov, a Enis je damama objasnio da su pitanja iz produkcijske baze, a birali su ih njihovi partneri. 'Mogli su birati iz rubrika lagano i smiješno, kultura, zemljopis, urbana i kultura, brzo razmišljanje, sport i ostalo. Zadatak ste prošle ako odgovorite na četiri pitanja, treći pogrešan odgovor i ispadate iz igre', rekao im je Enis.

'Za svaki krivi odgovor niste vi krive, nego vaš muškarac koji je odabrao pitanje za vas, pa će za to biti i kažnjen fizički u studiju. Imate 10 sekundi na odgovor, a prvi krivi odgovor i momci dobivaju lagani elektrošok!' ispričao je Enis.

Što parove očekuje u novim izazovima, ne propustite pogledati sutra od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj možete pogledati na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.