Superpar

Koji je od njih ultimativni superpar? Upoznajte sve kandidate novog RTL-ova showa!

Osim Gorana i Hane te Bade i Toce, koje ste upoznali u ranijim projektima RTL-a, u 'Superparu' natječe se još šestero parova.

RTL
22.03.2019 18:00

Hana i Goran

Hana Rodić i Goran Jurenec zajedno su pola godine, a upoznali su se tijekom showa 'Gospodin Savršeni'. Hana Gorana opisuje kao strastvenog, brižnog, temperamentnog i karizmatičnog partnera, a on nju kao zabavnu osobu, inteligentnu, ambicioznu i direktnu. Hanin je najdraži hobi šminkanje dok se bivši košarkaš potpuno posvetio svom fitness projektu.


Tijekom novog showa žele se još više povezati

Image 3119825 (auto)

Za vezu kažu da su najvažniji komunikacija, razumijevanje i iskrenost, a nadaju se da će se u showu još bolje upoznati i povezati te steći nova iskustva. Dok Hana za njihovu vezu tvrdi da je poput filma '50 nijansi sive', Goran će ipak odabrati holivudski hit 'Gospodin i gospođa Smith'.


Bada i Toca

Blaženka i Tomislav Župan , ili kako ih prijatelji zovu Bada i Toca , poznati su miljenicikulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'a zajedno su 38 godina. Tomislavu je Blaženka prva ljubav, a ona još uvijek pamti njihov prvi susret u parku na klupi, koja i danas postoji.


Zašto žele pobjedu?

Bada i Toca, Superpar

Blaženki je Tomislav osoba od povjerenja iizvrstan organizatoriako kaže da je ponekad tvrdoglav. Za svoju voljenu suprugu Tomislav kaže da je pametna, lijepa, dobra, a najviše cijeni što je blaga. A zašto ovaj iskusni bračni par priželjkuje pobjedu? Zajedno smo toliko dugo, sa svima smo dobri i skoro sve radimo zajedno", rekli su Župani.


Dora i Toni

Dora Skelac i ToniPatrčević dolaze iz Slavonije, iz mjesta Cerić, a u vezi su sedam godina. Upoznali su se kada je ona imala 17, a iz svoje veze imaju jednoipolgodišnju djevojčicu. Jako su povezani i u svemu podržavaju jedno drugo.


Žele upoznati nove ljude

Dora i Toni, Superpar

Kad ne rade, oboje vole igrati nogomet i trčati te šetati svoja tri psa, a Dora uz to obožava i pjevati. U show su se prijavili kako bi vidjeli koliko toga mogu učiniti te da upoznaju nove ljude. Iako oboje kažu da su dosta različitih karaktera, misle da je to njihovu ljubav učinilo samo jačom.


Matea i Luka

MateaRadić i Luka Zelenčić zajedno su 11 godina, a u početku su mnogi mislili da se njihova ljubav neće održati zbog osam godina razlike. Par ima troje djece, od kojih je dvoje iz Mateina prvog braka. Upoznali su se kada je Luka došao popraviti nešto u kafić koji je Matea vodila.


Svjesni su iskušenja koja ih čekaju

Matea i Luka, Superpar

Hobi joj je šivanje, a za svojeg supruga kaže da je tih, uporan, vrijedan i uvijek joj je oslonac dok on nju opisuje kao duhovitu, pronicljivu, empatičnu, kreativnu i tvrdoglavu. O svojoj vezi kažu da ih čeka još puno iskušenja i stvari koje nisu isprobali. Sve u svemu, to je jedna zdrava veza", zaključuju. Matea i Luka u show su se prijavili da bi vidjeli kako će reagirati u novim situacijama, koje dosad nisu imali prilike doživjeti, kao i zbog dobre zabave.


Tina i Davor

Tina i Davor dolaze iz Čabra, a zajedno su već 17 godina i imaju dva dečkića, što, kako kažu, smatraju najvećim zajedničkim postignućem. Za sebe vole reći da su 'super mala obitelj', a kada su zajedno kod kuće, nerijetko piju čaj i pospremaju stan, a vole otići i u vožnju biciklima. Tinin je hobi slikanje, u čemu je Davor podržava i često iznenadi svoju obitelj slasnim ručkom s obzirom na to da je vrstan u kuhinji.


'Prljavi ples' ih najbolje opisuje

Tina i Davor, Superpar

Kad ih pitaju po kojem bi filmskom naslovu opisali svoju vezu, Davor misli da ih 'Prljavi ples' najbolje opisuje. Potpuno smo različiti, baš kao ono dvoje u filmu!" Svoju bi partnericu, pak, opisao kao prekrasnu, dobru i blagu osobu, a ona njega kao eksplozivnog, glasnog, malo nespretnog i svojeglavog. Od drugih parova, otkrivaju, razlikuju se po tome što se vole istim intenzitetom kao i prije 17 godina, a od sudjelovanja u showu očekuju - bitku.


Jana i Miroslav

Jana i Miroslav Premužić u braku su šest godina, imaju dvoje djece i dolaze iz Garešnice. Jana je rođena u Češkoj, a u Hrvatsku je došla zbog ljubavi i ostala. Supružnici su se upoznali prije sedam godina u noćnom izlasku, a bila je to, kaže Miroslav, ljubav na prvi pogled. Jana za Miroslava kaže da je vrijedan, dobar otac, jednostavan i konzervativan.


Žele napraviti nešto neobično skupa

Jana i Miroslav, Superpar

Miro, pak, Janu opisuje kao jednostavnu, skromnu i prilagodljivu. Jana voli jahanje, rolanje, a opušta je i rad u vrtu dok Miroslav skuplja starine. U show su se prijavili ponajprije zbog novog iskustva, zabave, i toga da zajedno naprave nešto neobično, ali i osvoje novčanu nagradu. Uz to što vole prirodu, vole i životinje pa tako imaju dva psa i kunića.


Matea i Zvonimir

MateaMalnar Vrdoljak i Zvonimir Vrdoljak zajedno su šest godina, od kojih dvije u braku, a upoznali su se putem društvene mreže te vrlo brzo pronašli zajednički jezik i postali par. Matea se iz rodnog Siska preselila prvo u Zagreb, a potom u Split kod Zvonimira nakon što ju je romantično zaprosio na Marjanu.


Sportski entuzijasti koji znaju što žele

Matea i Zvonimir, Superpar

Matea i Zvonimir vrlo su ambiciozni i imaju iste ciljeve, a obožavaju sport. Bračni par svoje vrijeme uglavnom provodi skupa i misli da mu je to najveći adut. Matea će reći da se njezin suprug više izražava riječima, a ona djelima. Dok ona njega, kako Zvonimir kaže, drži pod kontrolom, Matea je zahvalna što se njezin suprug stalno brine da njoj ništa ne nedostaje. Od showa očekuju ponajprije dobru zabavu, da se još bolje upoznaju i zarade novac.


Danijela i Josip

Najmlađi par u showu, Danijela Dragović i Josip Ajduk u vezi su dvije godine, a svog prvog susreta oboje se rado sjećaju. Dogodio se, naime, u automobilu na putu za Grude, gdje je ona bila slučajni putnik. Josip obožava brze automobile, kompjutorske igrice, biljar, a bavio se i kickboxingom šest godina, dok je Danijelina strast crtanje, čemu bi se voljela više posvetiti.


Očekuju pregršt adrenalina, zabave i smijeha

Danijela i Josip, Superpar

Josip za svoju djevojku kaže da je pametna, draga i tvrdoglava dok Matea njega opisuje kao pažljivog, duhovitog, zaštitnički nastrojenog i iskrenog. Ipak, najvažnije im je što uvijek nasmiju jedno drugo, čak kad i nemaju najbolji dan.

Ako se i posvađaju, bude to, otkrivaju, zbog neke gluposti, poput daljinskog upravljača i kompjutora. Nitko se ne poznaje kao Danijela i ja i mislim da ćemo biti pobjednici", zaključio je Josip, koji od showa, baš kao i njegova djevojka, očekuje pregršt adrenalina, zabave i smijeha.


ANKETA - Tko je vaš favorit?

A show 'Superpar' možete pratiti na programu RTL-a od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat!