Superpar

Lažne eliminacije rasplakale Admiru: Ona i Xiang nisu dobili nijednu narukvicu, no naučili su lekciju

Svanulo je novo jutro u 'Superpar' kući, a ovog puta je na redu bila igra u kojoj su 'teži' dio posla obavljali muškarci.

RTL.hr
07.09.2021 23:20

Natjecatelji su raspravljali o tome koliko će njihove partnerice uložiti u novi zadatak. ''Ako misliš da će mi zadatak ići, stavi sve, ako misliš da neće - nemoj!'', objasnio je Sandi svojoj Ivi.

Iva i Sandi, Superpar, sez.3,ep3

Enis je odmah krenuo djevojkama čitati zadatak: ''Napisat ćete pet stvari za koje vam se vaš muškarac mora ispričati, a oni ih moraju pogoditi. Njihova glava će biti u jednom akvariju, a unutra će biti i luk koji će se rezati i padati po njima kako bi se vaš muškarac rasplakao i time više pokazao da mu je stalo dok vam se ispričava'', objasnio je Enis, a djevojke su se kladile.

Cure se klade, Superpar, sez.3, ep3

Lili je uložila dvije tisuće kuna na svog Ćiru, Anita je uložila 3510 na Niku. Marija je uložila 2021 kunu u Marija, a Anamarija se kladila na Mirona sa 3219 kuna. Silvia je uložila 2333 kune na Antonia, a Iva na Sandija čak 4086! Celine je uložila 2376 kuna na Antu, dok je na Xianga Admira uložila tisuću kuna.

Zadatak je krenuo, a Xiang je odmah otkrio da ne može smisliti luk.

Xinag ne voli luk, Superpar, sez.3, ep3

''Oprosti što sam neuredan, oprosti što zaboravljam važne datume, oprosti što ne radim...'', počeo je čitati Antonio napisane isprike te točno odgovorio da je isprika koju duguje Silviji 'Oprosti što zaboravljam važne datume'. Enis ih je pohvalio, a kada ga je upitao kada je Silviji rođendan on je kao iz topa rekao krivi datum! ''Pa kako, pa vježbali smo to sinoć Antonio!'', u šoku je bila Silvija.

Silvia Pokrajac, Superpar 3. sez, ep3

''Imena i datume ne pamtim, sva sreća da imam svoj datum rođenja na osobnoj'', otkrio je Antonio koji je odgovorio sve točno, a posebnu porciju luka u oči dobio je jer je uz smijeh Silviji rekao ''Oprosti što mačka dobiva više pažnje od tebe''.

I dok je većina pogađala točno što su skrivili svojim partnericama, Xiang se Admiri ispričao za krivu stvar. ''Oprosti što ti ne govorim dovoljno da si lijepa'', rekao je, a ona je na to skočila i otkrila mu da je odgovor trebao biti ''Oprosti što sam stalno pospan''.

Anamarija i Miron, Superpar sez.3, ep3

Sandi se Ivi čak ispričao i unaprijed, rekavši joj da mu je žao što kasno dolazi kući, ali da se ispričava i za ubuduće jer nije siguran da će se to promijeniti, što je nju nasmijalo.

Božidar Čevra Ćiro, Superpar sez.3, ep3

Nakon izazova punih isprika, Enis je otkrio da zadatak nisu prošli Amdira i Xiang te Anita i Niko, a za sada su najbolji Marija i Mario sa 11.330 kuna. Došlo je vrijeme za eliminacije u kojima su se našli Admira i Xiang i Anita i Niko.

Sandi i Iva su svoju narukvicu za ostanak showu dali Aniti i Niki kao i Lili i Ćiro. Marija i Mario narukvicu su isto dali Aniti i Niki kao i Silvia i Antonio te Ante i Celine, a Enis je na kraju upitao Anamariju i Mirona žele li spasiti Xianga i Admiru ili će se prikloniti većini. ''Dat ćemo narukvicu Aniti i Niki jer mi je Niko obećao speći police'', rekao je Miron.

Anita i Niko, Superpar sez.3

''Nismo baš komunicirali s ljudima i neiskusni smo još'', rekao je tužno Xiang, no onda ih je Enis sve iznenadio i rekao da su ovo bile lažne eliminacije i da se svi moraju još bolje upoznati. ''Imate još jednu priliku da upoznate ove ljude i oni vas i da se družite još tri dana pa onda donesete odluku'', objasnio je Enis.

Admira je poslije otkrila da joj je krivo što nije dobila nijednu narukvicu pa se i rasplakala, ali ju je Xiang utješio. ''Mi smo mladi i možemo pokazati nešto novo'', optimističan je bio Xiang.

Što nas očekuje u nastavku, gledatelji će otkriti već sutra od 21.15 sati.