Superpar

Lili o suprugu: 'Ćiro kaže da kod mene voli sve, a ja kod mog Ćireka najviše volim što je duhovit kao kad...

Zagrepčani Ljiljana i Božidar Čevra uskoro će proslaviti 34. godišnjicu braka i svjesni su koliko su dobar par pa svojim protivnicima poručuju: 'Grist ćemo u svakoj igri!'

RTL.hr
07.09.2021 09:15

Ali bez obzira na to hoće li biti pobjednici, Lili i Ćiro su titulu superpara zaslužili još davno prije svog nastupa u emisiji. Upoznali smo se još kao klinci, davne 1976. godine, kad smo se doselili u Gajnice. Živjeli smo ulaz do ulaza i tako započinje naša životna priča. Nikada nismo sumnjali u našu vezu, voljeli smo se i onda i sad", kažu supružnici koji su 26. rujna 1987. izmijenili bračne zavjete, a danas su ponosni roditelji dvoje djece, sina i kćeri.

Lili i Ćiro Superpar

Nakon 33 godine braka pogledom znamo sve jedan o drugome, znam kad me mulja iako mu i danas pođe za rukom kad me želi zezati", reći će Lili koja za svog supruga ima samo riječi hvale. Ćiro kaže da kod mene voli sve... A ja kod mog Ćireka najviše volim što je duhovit kao kad smo bili mladi, često nas nasmijava i voli pomagati u kućanstvu; pegla, pere rublje, stavlja ga sušiti, ali nešto se ulijenio otkako sam doma", dodaje Lili, koja je trenutno na burzi, a donedavno je radila kao kuharica dok je njezin suprug i dalje zaposlen u Zagreparkingu.

Lili i Ćiro Superpar

Premda su u emisiji 'najstariji par', to im nikako nije bio nedostatak i kažu da su zadovoljni svojim nastupom. Možda sam u pojedinim zadacima bila brzopleta, a i Ćiro bi se sad drukčije kladio", dodaju supružnici Čevra, koji ni u jednom trenutku nisu posumnjali da su superpar. Mislim da je show zamišljen tako da se partneri razumiju u svakom pogledu i da nisu bitni samo zadaci."

Lili i Ćiro

A kada ih pitate po čemu će još pamtiti ovo zanimljivo iskustvo, simpatični par iz Gajnica kaže: Drago nam je što smo imali prilike upoznati osobu kao što je Enis . Legenda, čovjek pun duha...Čista pozitiva u svakom pogledu." Mojmira Pastorčić i Zoran Šprajc sljedeći su na popisu njihovih želja, no dotad s nestrpljenjem iščekuju 'Superpar' i jako se vesele što će biti na televiziji, baš kao i njihovi bližnji i susjedi. Možda se vesele i više od nas! Nadam se da ih nećemo razočarati", zaključuju supružnici Čevra.

Lili Superpar

Nove epizode zabavne emisije 'Superpar' gledajte od ponedjeljka do četvrtka od 21.15 sati na RTL-u!