Superpar

Ljubavna priča Karmele i Tomislava: 'Naša veza započela je u studentskom domu, stalno smo skupa'

Karmela i Tomislav u vezi su pet godina, a kažu kako su zaljubljeni kao i prvog dana

RTL.hr
14.05.2023 09:00

"Na početku 'Superpara' imali smo puno padova. To možemo prepisati našoj brzopletosti i dosta velikoj želji da osvojimo izazov jer smo natjecateljskog duha. Nismo se obeshrabrili, do kraja ćemo se truditi i probati dogurati što dalje. Nije bitno koliko puta padneš, nego koliko se puta ustaneš", rekli su nam Karmela i Tomislav . U showu su se pokazali kao jedan od najskladnijih parova. Kod njih nema svađa nakon izgubljenih izazova, ali zato ima nesuglasica i razmirica s nekim drugim parovima. Iako su pet godina skupa, kažu kako je zaljubljenost još uvijek prisutna...

"Mi se ponašamo kao na početku veze, kod nas se odnos ustabilio, godine nisu negativno utjecale na vezu već se sve više i više volimo. Imamo osjećaj kao da smo na početku. Treća godina nam je bilo krizna, tu smo imali najviše izazova, taman je krenula pandemija, a mi smo živjeli na različitim adresama. Nekoliko smo mjeseci njegovali vezu na daljinu", rekli su.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Upoznali su se na rođendanu, nakon čega su se ona i prijateljica pridružile Tomislavovom društvu, a romansa je krenula u studentskom domu. Tamo su shvatili kako imaju mnogo zajedničkih interesa, od čega je jedan i sport.

"On mi je pomogao da se više posvetim bodybuildingu. Zajedno treniramo, ali ne radimo isti trening. Pomažemo si, ali jedno drugome ne smetamo. Otprilike smo po cijele dane zajedno tako da nam show nije prevelik izazov što se tiče te konstantne prisutnosti", zaključili su.


Show 'Superpar' pogledajte i na PLAYU .