Superpar

Luka Matei: 'Uvijek si sanjala o kamp-kućici'

Hana se, pak, divila svojoj novoj sobi

RTL.hr
27.03.2019 22:53

Hana i Goran pokupili su svoje stvari i sele se u vilu, a svoje mjesto prepuštaju Matei i Luki. Pokušat ću svima otvoriti oči da vide kakva je Hana. Ograničeni su, ona cmizdri, ništa ne zna, sva se našminka, i to je to", komentirali su supružnici Premužić dok su Matea i Luka zaključili da im uopće nije strašno u kamp-kućici. Uvijek si sanjala o kamp-kućici", rekao je Luka svojoj Matei, a Hana se divila svojoj novoj sobi. Zaslužili smo jednu čokoladicu za slavlje", rekao je Goran, no Hana nije odustajala: Poljubila bih te, ali ti je Matea prenijela herpes! Sobu ću oprati sanitarom."

Hoće li sljedeće jutro biti mirno ili će se ponovno voditi rasprave o sobama, kako će muški dio para obaviti svoj zadatak te hoće li Miroslav otvoriti svima oči kad je o Hani riječ", možete gledati od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u , a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj pogledajte na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja