Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KOLIKO SE PAROVI ZAPRAVO POZNAJU?

Marija: 'Nema veze jesmo li u vezi pet mjeseci, pet dana ili pet godina - mi smo superpar!'

Jučer su 'Superpar' napustili Anamarija i Miron, a u 'Ljubav je na slami' smjestili su se Marija i Mario, koja nije mogla dobro spavati zbog Marijeva hrkanja, ali zato su Admira i Xiang sretni što su opet u kući. „Imamo ponovno normalan krevet i ormar“, rekao je Xiang, a Admira dodala: „Nema paukova.“

Image

Superpar 3. sezona

Foto: RTL
RTL.HR/ 30.9.2021. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mario se čudio kako su Xiang i Admira dogurali do polufinala, a Marija je dodala: „Smatram da su Anamarija i Miron trebali ostati dulje nego oni.“ No bez obzira na to, smatra da su Lili i Ćiro podmukli i više bi voljela vidjeti Admiru i Xianga u finalu od njih.

Image

Superpar 3. sezona

Foto: RTL
Image

Superpar 3. sezona

RTL

Upravo je mladi par iz Bosne bio zadužen za kućni red danas, no Ćiro je to odlučio odraditi. „Ne volim zmazanoću pa sam se primio usisavanja, nikakav problem“, rekao je, a Lili nije bilo baš pravo pa joj je suprug rekao kako i ona svaki dan nešto kuha. Danas je napravila palačinke za sve stanare, a potom su s Ivom i Sandijem razgovarali o počecima njihovih ljubavi; kad su se upoznali, prohodali, oženili se... „Meni je bilo teško što sam išao iz ulaza u ulaz, a zamisli ona ide u drugu državu“, komentirao je Ćiro Ivino vjenčanje i selidbu u Sloveniju...

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Mario i Marija pričali su o finalu i uvjereni su kako su oni superpar bez obzira na to što nisu dugo zajedno. „Apsolutno može netko tko je ovako kratko zajedno biti superpar! Nema to veze jesmo li mi pet mjeseci, pet dana ili pet godina u vezi“, rekla je Marija.

Danas će klade muškarci, a hoće li biti široke ruke te tko će ponovno uprskati zadatak - ne propustite pogledati od 21.15 na RTL-u u novoj epizodi 'Superpara'. 

Image

Superpar

zabavna emisija
Hrvatska - 2021
Ponedjeljak - nedjelja u 19.20 sati
Voditelj
Enis Bešlagić
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba