Superpar

Matea i Zvone otkrili kako im je u 'Superparu': 'Tko misli da je ovo lako, neka se prijavi u sljedeći show'

Mladi par je show shvatio kao avanturu i zasad u njemu uživa

RTL.hr
09.04.2019 14:00

Matea i Zvonimir za RTL.HR otkrili su kako se snalaze u showu te u kakvim su odnosima s drugim kandidatima u vili.

Kako ste se odlučili prijaviti u 'Superpar'?

Kad smo dobili od poznanika broj za prijavu u 'Superpar', nismo uopće razmišljali o prijavi. Taj broj nam je stajao u mobitelu dva tjedna i onda se Matea jedno jutro probudila i rekla da će nas prijaviti pa što bude. Osim dobre zabave, željeli smo upoznati nove ljude, ne samo ukućane, nego i one koji rade na tako zahtjevnom projektu. Došli smo stvoriti kontakte i poznanstva za buduću poslovnu suradnju.

Jeste li slutili kakvi vas izazovi čekaju?

Nismo slutili što nas čeka. Nešto sam gledala na YouTubeu, ali nema puno toga od izazova. Nije mi bilo svejedno kad sam vidjela neke izazove jer imam ozlijeđeno rame i koljeno te sam smatrala da ih neću moći odraditi budu li u ovom showu. Tada sam imala trenutak premišljanja zbog ozljeda, ali ugovor je već bio potpisan tako da sam odlučila ići kako god.

Jeste li brinuli o tome da bi show mogao unijeti trzavice u vašu vezu?

Naša je veza čvrsta i jaka tako da nismo ni u jednom trenutku posumnjali da bi show mogao unijeti trzavice u nju. Toliko toga smo u ovih šest godina prošli i proživjeli zajedno, i dobrog i lošeg, da ovaj show može samo ojačati našu vezu, kao što su je ojačale i sve loše stvari kojesu nam se dogodile posljednjih godinu dana.

Jeste li se nekako 'pripremali' za show?

Osim tih pogledanih par videa na YouTubeu, nismo se nikako pripremali. Dobro se poznajemo jer smo stalno zajedno, radimo u istoj teretani i imamo zajedničke ciljeve. Fizički smo oboje spremni, Matea malo manje zbog svojih ozljeda, ali to sve ja nadoknađujem. Mislim da je ovo show za koji se ne možeš u potpunosti pripremiti, barem ne što se tiče izazova.

Tko vam se od kandidata najviše sviđa i s kim ste se sprijateljili?

Zvone: Najviše se družimo s Tinom i Davorom . S njima doručkujemo, družimo se tijekom dana, zezamo se navečer i dijelimo kupaonicu. Lijepo nam je družiti se s njima. Ja sam se dosta povezao s Davorom. Također sam se skompao i s Goranom , koji mi je dao dosta korisnih savjeta za život i posao. Gogi je jedan super lik.

Matea: Da, najviše vremena provodimo s Tinom i Davorom i stvarno uživam gledati Zvonu koliko je sretan i koliko uživa u druženju s Davorom. Najdraže su mi večeri u našoj sobi ili na balkonu gdje svi četvero umiremo od smijeha.

S kim niste u dobrim odnosima?

Mislim da smo sa svima u O.K. odnosima. S nekima se družimo manje, s nekima više.

Matea: Najmanje se družim s Danijelom . Neki ostali su imali energiju koja mi nije odgovarala pa se nisam puno povezala s njima. Žao mi je što se s Hanom ne družim više.

Koga ste u početku smatrali konkurencijom, a za koga niste ni slutili da će vam biti konkurencija?

Nismo smatrali nikoga konkurencijom jer je svaki izazov priča za sebe. U jednom izazovu može pobijediti par koji je fizički najslabiji jer se najbolje poznaje, dok opet može biti izazov gdje je važnijafizička sprema. Tako da svi imaju podjednake šanse i neki izazovi više ovise o sreći. Kad su izazovi poznavanja jedno drugog, tu smatramo da su Bada i Toca najbolji jer su zajedno 38 godina. Što se tiče fizičkih, gdje je potrebna snaga, smatramoda su Miro i Jana tu negdje s nama u konkurenciji jer je Miro kao od stijene odvaljen. Ali kad su u pitanju brzina, agilnost i koordinacija, nema nam ravnih!

Koji izazov vam je dosad bio najteži?

Zasad nam je oboma najteži izazov bio onaj s pitanjima o ostalim kandidatima, odnosno izazov što većina misli. Na tom smo izazovu skoro ispali jer nismo bili u tijeku s "tračevima" u kući. Također su se nakon njega odnosi u kući malo zaoštrili.

Što ili tko vas je u showu ugodno iznenadio i je li bilo nekakvih neugodnih iznenađenja?

U showu nas je ugodno iznenadio Enis i njegova profesionalnost. Uvijek pokušava izgladiti neku škakljivu situaciju na izazovu ili pomiriti parove poslije izazova. Svakako nema lak posao.

Zvone: Možda se ne čini puno vremena za stjecanjeprijatelja, ali smatram da se mogu razviti prijateljstva u mjesec dana kada s nekim provodiš 24 sata dnevno.

Zvone, zašto si na kraju ipak odlučio izbaciti Tonija i Doru? Jesi li požalio tu odluku?

Odluka je bila takva zato što smo Davor i ja obećali Toniju glas samo ako bude u eliminaciji s Badom i Tocom. No bili su u eliminaciji s Imoćanima. To je bila jako teška odluka i nije se lako nositi s posljedicama te odluke. Ali tako je i u životu i tko god misli da je lako, neka se prijavi usljedeći show.

Biste li se opet prijavili u show?

Naravno! Sad smo iskusniji i pametniji za jedan reality show u životu. I sad smo svjesni da ljudi u show ne idu radi stjecanja prijateljstva i novih kontakata za budućnost, nego im je važnijii novac, neka brza i laka zarada. Mi nismo išli osvojiti pare, nego napraviti nešto što nam se može dugoročno isplatiti. Novac dođeijoš brže ode, a poznanstva, kontakti i prijateljstva ostaju zabudućnost. Mi se volimo okružiti s uspješnim ljudima, ljudima koji guraju druge naprijed. No kako ide ona pjesma: Ovo mi je škola, drugi puta ću pametnije." Drugi put nema labavo!

Što parove očekuje u novim izazovima, doznajte od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj možete pogledati na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.