Superpar

Matea nakon ispadanja iz 'Superpara': 'Tijekom showa osvijestila sam da puno manje znam Luku nego što sam...

Na pitanje zašto misle da su njih odabrali za izlazak iz showa, Matea je rekla kako misli da je ona kriva za njihov izlazak iz kuće

RTL.hr
05.04.2019 09:06

Hana i Goran svoju su narukvicu tijekom eliminacija za ostanak u showu dali Davoru i Tini, baš kao i Bada i Toca. Jana i Miroslav svoju su narukvicu dali Matei i Luki, a Josip i Danijela Davoru i Tini. Matea i Zvonimir također su svoju narukvicu dali Davoru i Tini, koji su na kraju ostali u showu dok su Matea i Luka ispali.

Na pitanje zašto misle da su njih odabrali za izlazak iz showa, Matea je rekla kako misli da je ona kriva za njihov izlazak iz kuće, a pozdravila se, rekla je, sa svima osim s Hanom.

'Tijekom našeg boravka u kući osvijestila sam da puno manje znam Luku nego što sam mislila. Prije bih stavila ruku u vatru da neće napraviti stvari koje je napravio i došlo je vrijeme da začepim i pustim njega da rješava neke stvari', otkrila je Matea, a Luka je bio i više nego sretan njezinim odgovorom. 'Stvarno nam je ova kuća trebala!' zaključila je Zadranka.

Što parove očekuje u idućem tjednu, gledatelji će doznati od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u , a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj možete pogledati i RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.