Superpar

Muškarci su pali zadatak pa zasjali u 'seksi' odjevnim kombinacijama: Žene umirale od smijeha kada su...

Mogu li muškarci obavljati uspješno dvije stvari odjednom pokazao je najbolje večerašnji zadatak.

RTL.hr
09.09.2021 23:20

U večerašnjoj epziodi 'Superpara', natjecatelji su se od jutra pripremali otpjevati duete sa svojim partnerima, a Silvia je Antoniju rekla da ne želi pjevati pred cijelom Hrvatskom jer ne pjeva ni njemu doma.

Silvia Pokrajac i Antonio Marić, Superpar, sez 3., ep 5

Nakon što su Xinag i Admira zabavili sve za doručkom otpjevavši svoju pjesmu koju su dobili, Enis ih je pozvao u dnevni boravak gdje im je objasnio nova pravila.

''U ovom ciklusu vrijede posebna pravila. Tražimo tri para koji imaju najmanje novaca i četvrti par koji će biti najgori u zajedničkom izazovu. Ta četiri para ulaze u posebnu eliminacijsku igru, od čega će jedan par biti spašen od superpara, a ostala tri će se boriti za to mjesto'', objasnio je Enis svima pravila te otkrio da se večeras klade djevojke.

''Vaši muškarci će morati odgovoriti na 15 od 20 pitanja koje im postavimo, a pritom moraju složiti kockice od svoga lica. Naravno, imaju vremenski rok'', objasnio je Enis pravila damama.

Kladenje djevojaka, Superpar sez 3, ep 5

Lili je uložila 4500 kuna u Ćiru, Anamarija na Mirona 5444 kune, Marija 3500 kuna na Marija, a Iva 5314 kuna na Sandija. Silvia je na svog Antonia odlučila uložiti 3800 kuna, Celine 3467 kuna na Antu, a Admira na Xianga 2000 kuna.

Dok su neki znali pitanja na odgovore poput 'Koje su boje njezine oči, koje je boje njezina četkica za zube?', drugi su pak, padali na pitanjima poput, 'Koji je broj njezinih cipela ili koji je njezin najdraži cvijet?' Tako su se Ćiro i Lili uspjeli posvađati jer je Ćiro bio uvjeren da je njezin najdraži cvijet ljiljan ali odgovor je bio gerber.

Lili i Ćiro Čevra, Superpar, sez.3, ep 5

Svi su muškarci pali na ovom zadatku. Na tablici su sada najbolji Silvia i Antonio sa 6611 kuna a u 'opasnoj zoni' su Lili i Ćiro, Celine i Ante, te Admira i Xiang.

Xiang na poligonu, Superpar sez.3, ep 5

''Sutra igrate zajedničku igru i pridružit će vam se još jedan par'', objasnio je Enis parovima na dnu tablice.

Nakon zadatka, dočekao ih je jedan zabavniji – isprobavanje kostima za modnu reviju, a kad je revija završila, djevojke su zaključile da je Ante bio najbolji maneken i odlično uskladio odjeću.

Ante Karin, Superpar sez.3, ep 5

Enis je otkrio da u ponedjeljak slijedi izvođenje ljubavnih dueta i eliminacije.

Tko ostaje u showu, a tko odlazi kući, gledatelji će doznati idući tjedan od 21.15 sati.