Superpar

Napete eliminacije - parovi prozvali Lili i Ćiru: 'Govore da se mi izoliramo od njih, a oni sami to rade'

Odnosi u kući sve su samo ne bajni, a u eliminacijama se povukla ozbiljna tema

RTL.hr
30.09.2021 12:11
Pročitajte još
Iz showa ispali Anamarija i Miron - pale su i teške riječi: 'Nisam vidjela odvratniju i neiskreniju osobu...

Anamarija i Miron u prošloj su epizodi napustili ' Superpar ', no ne bez drame. Naime, parovima je zasmetalo što su Lili i Ćiro, najstariji par u kući koji, važno je spomenuti, nije dio klana, kao razlog da im ne daju svoje dvije narukvice za ostanak naveli to da otpočetka šalju kući parove koji su bili lošiji u izazovima i imaju manje novca.

"Mi smo od prvog dana govorili, što svi znaju, da ćemo igrati pošteno i da će par koji će imati najmanje novaca u eliminaciji, da će taj biti izbačen", rekla je Lili, no ostali natjecatelji nisu se složili s tim.

"Ne znam što su ovim htjeli reći, zapravo su sami sebi još veću jamu napravili. Tko pod drugim jamu kopa, sam u nju pada", rekao je Miron, dok je Anamarija dodala kako nije istina da su tako igrali otpočetka jer bi onda svoju narukvicu za ostanak dali Celine i Anti, a ne Admiri i Xiangu kada su se našli u eliminacijama.

"Izmišljaju razloge da opravdaju svoju odluku", rekla je Marija, koja je bila na Anamarijinoj strani.

"Bilo mi je jako žao Anamarije jer ona svaki dan pokušava imati komunikaciju s Lili, a ona govori da su oni izolirani, da se mi izoliramo od njih, a oni sami to rade", rekla je Marija.


Tko je u pravu?

"Mislim da smo ja i Lili bile u dobroj komunikaciji i da smo se zbližile. NIkad mi ništa nije rekla u facu", rekla je Anamarija, dodavši kako smatra da je Lili, kao starija i zrelija, trebala razgovarati s njom i reći joj ako joj nešto zamjera.

"U cijeloj toj priči, u ova tri tjedna, Ćiro i ja smo bili uvijek sa strane. Nikad se nitko se nikad nije sjetio i pitao kako smo", nastavila je Lili, dok su ostali natjecatelji (Marija i Sandi i Iva) tvrdili kako su se upravo oni distancirali i povlačili se u svoju sobu ili kod Silvije i Antonija.

Ćiro je dodao kako se ne mogu oni družiti s mlađim natjecateljima jer se oni druže u boravku od ponoći do četiri ujutro.

"Ja sam prestar da se natjeravam s vama", rekao je.

"Nisam vidjela podliju i odvratniju osobu od Lili i to mi je Miron rekao na samom startu, čim je vidio njezin izraz lica, ali ja sam osoba koja je naivna i koja svima vjeruje", rekla je potresena Anamarija.