Superpar

Napeto u 'Superparu': Hana i Goran pali na 0 kuna te završili u eliminacijama!

Jutro nakon šokantnog izazova, kad su djevojke morale proći poligon prepun kukaca i zmija, proteklo je mirno, osim što su svi komentirali to što Hana nije došla na doručak s ostalima...

RTL.hr
09.04.2019 23:03

'Svi smo budni, ali Hana nije, klasika', komentirala je Jana, a Zvone i Davor prepričavali su svađu Hane i Gorana nakon sinoćnjeg izazova. 'Sam si je birao, htio je mlado meso, eto mu sada', rekla je Matea za Gorana.

'Nisi obučena, zadnja si opet', započeo je Goran nabrajati Hani za dobro jutro. 'Zašto me nisi probudio? Zašto me nisi zagrlio i legao kraj mene, znaš da bi se ustala onda', rekla mu je Hana te dodala da se ne želi više svađati.

Prvi par bili su Josip i Danijela . Josip je ušetao u studio s kacigom na glavi i štitnicima za koljena i laktove, a Enis mu je objasnio zadatak te dodao da mora pronaći Danijelinih sedam odjevnih predmeta kako bi je obukao i uz sve to mora hodati i po pokretnoj traci.

Ni Goran, Miro i Zvone nisu uspjeli pronaći svih sedam predmeta, a Davor je pronašao pet predmeta te je odahnuo kada mu je Tina rekla da nije puno uložila.


Jana i Miro prvi na tablici, a Hana i Goran u eliminacijama

Hana i Goran imaju 0 kuna

Nitko nije prošao izazov, a Hana i Goran pali su na nula kuna te tako završili u eliminaciji, a Jana i Miroslav prvi su na tablici s11 tisuća kuna. Davor, Zvone i Miro zasjedali su u kuhinji koga će izbaciti, a Davor je zaključio da će ispasti Hana i Goran.

Tko će uz Hanu i Gorana biti u eliminacijamate tko odlazi kući, gledatelji će doznati sutra od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode te dodatni sadržaj možete pogledati na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.