Superpar

Novi zadatak izazvat će kaos, a eliminacije šokirati: 'Pale su neke maske. U oči ne može gledati netko...

Pred parovima je kraj četvrtog ciklusa, što znači da ih očekuje zajednički izazov u kojem će pobjednički par dobiti 600 eura, a dva će para završiti u eliminacijama i boriti se za ostanak u kući.

RTL.hr
04.05.2023 12:00

Ulozi su sve veći, a parovi će međusobno predviđati i pripremati se za novi dan, no glavna tema u kući i dalje će biti Davorovo ponašanje nakon sinoćnjeg izazova.

''On sam kaže da ga u kući baš ne vole, a to je sam sebi svojim ponašanjem napravio. Nisu iskreni, igraju malo prljavo'', priznat će Filip Anamariji, dodavši da njihovu narukvicu sigurno neće dobiti ako završe u eliminacijama.

S druge strane, Davor i Meri komentirat će jučerašnju situaciju na posve drugačiji način, kao test koji su postavili kandidatima da vide tko će pokazati najviše empatije o kojoj se u kući ovih dana toliko priča. Uz to, jednu će osobu posebno izdvojiti kao onu koja stvara klan oko sebe.

''Samodopadna, koja želi utjecati na druge, kao je ružno... To je moć manipulacije'', opisat će.

Enis Bešlagić najavit će kako je u današnjem zadatku pred muškarcima prava avantura. I neće ih prevariti jer čim je izazov krenuo, s njim je započeo i kaos - sudaranje, padanje, okretanje i vikanje u isti glas.

Jedan par žrtovat će se za drugi i tako završiti u eliminacijama koje će biti najburnije dosad, uz uvrede i brojna iznenađenja.

''Pale su neke maske. U oči ne može gledati netko tko nije iskren'', komentirat će se nakon ispadanja novog para.

Kakav je to zadatak napravio toliku zbrku, tko manipulira, tko vrijeđa i tko napušta 'Superpar', gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u. Show 'Superpar' pogledajte i na PLAYU .