Superpar

Novi zadatak izbezumit će muškarce, a žene opasno razbjesniti: 'Ja ovo ne mogu gledati, majke mi!'

Tko je uspio proći zadatak, tko je potpuno zabrljao i koga čeka kazna, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Superpara'.

RTL.hr
09.05.2023 12:00

Nakon jučerašnjeg Merinog rođendana koji se na kraju dana pomalo pretvorio u pravi fijasko zbog njezine svađe s Vericom, ali i rasprave Karmele i Anamarije, jutro nakon bit će rezervirano za nešto ljepše teme i pomirenja.

Naime, najemotivniji bit će Karmela i Tomislav koji će obznaniti kako slave godišnjicu svoje veze, a Anamarija će poželjeti s Karmelom riješiti i sve sinoćnje nesuglasice.

Enis Bešlagić okupit će parove i pokazati im stanje na tablici u novom ciklusu. Vode Ismael i Martina s 1265 eura, dok su posljednji Azelma i Ismet s 450 eura.

Vrijeme je da se na svoje partnere klade žene, a novi zadatak vrlo će brzo pokazati da muškarci ponekad jednostavno ne prepoznaju ono što im je svakodnevno ''pred nosom''.

''Tko prođe ovo, svaka mu čast'', složit će se jednoglasno, dok će neki biti toliko izbezumljeni da će jedva moći odraditi zadatak.

S druge strane, njihova će nespretnost, neznanje i loše pamćenje toliko razbjesniti ženski dio da će već unaprijed planirati što će im sve izgovoriti kad se opet susretnu nakon zadatka.

''Ja ovo ne mogu gledati, majke mi'', poručit će jedna od njih.

Tko je uspio proći zadatak, tko je potpuno zabrljao i koga čeka kazna, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Superpara'. Show pogledajte i na PLAYU .