Superpar

Ovaj put bilderi nisu imali sreće: 'Pošteno smo ispali i mi smo sebi superpar!'

Prije novog izazova parovi su razgovarali o onome što im je jučer rekla gatara te razmišljali o imunitetu i eliminacijama.

RTL.hr
2023-05-31 22:40

Azelma i Ismet su bili najmanje nervozni jer im je gatara rekla da će ostati u kući, Karmela i Tomislav su već na poznatom terenu, a Anamarija i Drago odlučili su biti opušteni i vidjeti što će biti. Upravo su njih dvoje pričali koliko su zadovoljni zbog sudjelovanja u showu, a i shvatili su kako im je lijepo kad toliko vremena provode zajedno. Možda nam samo trebaju kamere kod kuće pa ćemo se manje svađati", kroz smijeh su rekli. Naš je cilj da Tomo i Karmela ne budu najbolji danas", u šali je dodao Drago jer je svjestan da bi se moglo odlučivati između njih tko će ići kući.

Anamarija i Drago.PNG
Anamarija i Drago.PNG FOTO: RTL

Karmela je otkrila da su Tomo i ona jako neovisni, a u showu su morali ovisiti jedno o drugome, što im je najteže padalo. Tek smo ovdje shvatili na čemu sve moramo raditi", rekla je, a potom su se osvrnuli koliko će im pomoći u poslu i životu što su sudjelovali u showu. Naime, oni prave zdrave fitness obroke, a i nastavit će se baviti online treninzima. Baš je sve pozitivno iz ovog showa proizašlo; iskustvo, zabava, ljudi, godišnji odmor... Baš smo zadovoljni i kako god završilo, to nam je jedno lijepo iskustvo", rekli su.

Karmela i Tomislav, Superpar 4. sezona
Karmela i Tomislav, Superpar 4. sezona FOTO: RTL

Azelma je njezin dragi šišao na terasi, a ona je pričala kako nije nešto novo otkrila o Ismetu u showu jer kaže da ga poznaje u dušu, ali i da nije mislila da će ovako daleko dogurati. Nisam bila sigurna hoće li se Ismet s nekim uklopiti jer se ja mogu uklopiti sa svakim", rekla je, a Ismet je otkrio koliko mu godi što su u showu stalno zajedno i da će se potruditi da češće tako bude i kad izađu.

Azelma i Ismet, Superpar 4. sezona
Azelma i Ismet, Superpar 4. sezona FOTO: RTL

Anamarija i Filip su bili zadovoljni što ne sudjeluju u današnjem izazovu te su komentirali kako Karmela i Tomislav imaju sreće te da su dobili tisuću prilika da se pokažu, a opet su na istome. Fakat je vrijeme da idu kući, jednostavno nisu dovoljno dobri da budu superpar", rekla je Anamarija.

Filip i Anamarija, Superpar 4. sezona
Filip i Anamarija, Superpar 4. sezona FOTO: RTL

U borbi za imunitet borila su se tri para; Azelma i Ismet, Karmela i Tomislav te Anamarija i Drago. Bili su odjeveni u jednu pidžamu i trebali su promijeniti posteljinu - navući plahtu, jastučnice, zakopčati navlaku na poplun, na kraju leći i pokriti se poplunom i dekom, a sve su morali raditi na krevetu!

Azelma i Ismet, Superpar 4. sezona
Azelma i Ismet, Superpar 4. sezona FOTO: RTL

Azelma i Ismet jako su željeli osvojiti imunitet da svojom zaslugom ostanu u kući i Ismet je na početku zadatka rekao: Ja ću tebe pratiti, ljubavi." Kao što je i rekao, Ismet je sve slušao svoju suprugu i uspješno su izvršili zadatak. Anamarija i Filip te Martina i Ismael komentirali su kako postaju sve bolji u izazovima kako se show bliži kraju.

Karmela i Tomislav, Superpar 4. sezona
Karmela i Tomislav, Superpar 4. sezona FOTO: RTL

Sljedeći su bili Karmela i Tomislav, koji su se malo spetljali pa su nepotrebno izgubili vrijedne sekunde, ali uspjeli su završiti zadatak. Bili smo brzi, ali malo smo se smotali, i to je to", rekla je Karmela koja je rekla da ne vjeruje da su ikad brže promijenili posteljinu.

Drago i Anamarija, Superpar 4. sezona
Drago i Anamarija, Superpar 4. sezona FOTO: RTL

Posljednji su bili Anamarija i Drago. Sve mi je bilo zanimljivo dok Enis nije rekao da moramo biti na krevetu. Kako ću se ja okrenuti?" brinuo se Drago. Malo su se zapetljali oko jastučnica i navlake za poplun, no na kraju su napravili sve iako su izgubili dosta vremena.

Superpar 4. sezona
Superpar 4. sezona FOTO: RTL

Najlošije vrijeme imali su upravo Anamarija i Drago, a najbolje Azelma i Ismet koji su osvojili imunitet. Izgleda da ja jedini ne mijenjam posteljinu kod kuće", šalio se Drago. Dakle, u eliminacijama su bili Anamarija i Drago te Karmela i Tomislav. Vjerujem da mi ostajemo u kući", rekao je Drago, a Karmela i Tomislav bili su isto toliko sigurni da idu kući. Ne očekujem nijednu narukvicu", rekla je Karmela.

Superpar 4. sezona
Superpar 4. sezona FOTO: RTL

Anamarija i Drago u svojoj su sobi pričali kako jedino nisu sigurni kome će Martina i Ismael dati narukvicu. Oni nit' smrde, nit' mirišu, ali možda su stvarno ljudi dobri, možda su samo takvi", rekao je Drago kojem se ne sviđa što za njih ponekad odlučuje papagaj jer smatra kako nemaju hrabrosti reći svoje mišljenje.

Superpar 4. sezona
Superpar 4. sezona FOTO: RTL

Azelma i Ismet svoju su narukvicu dali Anamariji i Dragi, baš kao i Martina i Tomislav te Anamarija i Filip. Nisam htio pričati previše protiv Karmele, a Tomo je drag dečko, najmanje iskvaren od svih nas u kući", rekao je Filip. Zaslužili smo ispasti, bili smo zadnji po banci i u glavnoj banci imamo najmanje. Po svim tim nekim standardima koja postavljaš kad se odlučuje ideš ili van ili ostaješ, bili smo pri kraju tako da je bilo pošteno", rekli su Karmela i Tomislav te zaključili kako im je show donio samo dobro. Sad bolje funkcioniramo. Dignuli smo naš odnos jednu stepenicu gore. Naučili smo gubiti i mi smo sebi superpar", rekli su. Prije odlaska vratili su Anamariju i Dragu u 'zatvor', a Martinu i Ismaela pustili su iz 'zatvora'. Ostali su najjači", komentirali su Martina i Ismael i dodali kako će sad sve ovisiti o izazovima.

Martina i Ismael, Superpar 4. sezona
Martina i Ismael, Superpar 4. sezona FOTO: RTL

Pred polufinalistima je novi ciklus, svi se već vide u finalu, a Enis im je najavio i veliko iznenađenje - a što će to biti, doznat će se u novoj epizodi 'Superpara' od 21.15 sati na RTL-u.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.