Superpar

Novi par nije dobrodošao u kući: Parovi osnovali stranku kako bi izbacili Andreju i Davora

Svanulo je novo jutro u kući 'Superpara', prvo bez Celine i Ante, što je loše utjecalo na raspoloženje natjecatelja, ali i to će se promijeniti kada u kuću uđe novi par.

RTL.hr
15.09.2021 23:25

Anamarija i Miron jučer su odlučili spavati u kućici 'Ljubav je na slami', a Lili i Ćiro napokon su se naspavali. ''Nakon prospavane noći na normalnom krevetu, normalnom madracu, ja sam u zraku zaspala. Koliko malo treba da čovjek bude zadovoljan'', komentirala je Lili. Silvia je za to vrijeme komentirala kako joj je tužno bez Celine. ''Žao mi je što je otišla i glupo je bez nje. Puno je lošija energija otkad je nema'', rekla je Silvia Antoniju.

Lili i Ćiro Čevra, Superpar sezona 3, ep8

Za to vrijeme Anamarija i Miron pravdali su svoju odluku da show napuste Celine i Ante. ''Mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoje odluke, tako imamo i mi. Mislim da se nema nitko pravo ljutiti jer sam ja odlučila da ostanu Admira i Xiang. To je moja odluka i nema pravo nitko utjecati na nju'', rekla je Anamarija. Admira je zaključila da su ostali u showu zato što su se počeli družiti s Mironom i Anamarijom.

Anamarija i Miron, Superpar, sezona 3, ep8

''Ja mislim da su im dali narukvicu kako bi mogli manipulirati njima jer su puno mlađi od Celine i Ante'', rekao je Antonio Silviji.

''Mislim da osoba koja je pravedna ne bi poslala par od 50 godina da spava u drvenoj kućici, isto ga ne bi poslala na zadatak da se bori s parovima mlađima od sebe 20 godina. To pravedan čovjek ne bi napravio. Ja da sam to napravila, mene bi bilo sram'', ljutito je rekla Silvia.

Silvia Pokrajac i Antonio Marić, Superpar sezona 3, ep8

''Teško se sad s tim hijenicama boriti. Oni jednostavno ne znaju napadat' drugačije, ne znaju se boriti sami za sebe'', dodao je Antonio.

Osim teme ispadanja Celine i Ante, Mario, Sandi i Miron vodili su razgovor o novom paru koji treba doći. ''Mislim da ne bi bilo fer da novi par ima imunitet'', zaključio je Miron.

Novi par predstavio je Enis: Andreja i Davor stižu iz Garešnice, u braku su 21 godinu. Domaćica Andreja vježba svaki dan osim nedjeljom, a Davor već 20 godina vozi kamione, međunarodni transport. ''Mi smo u braku samo dva dana u tjednu i sve se više volimo što smo manje zajedno'', objasnila je Andreja.

Andreja i Davor Hrvat, Superpar sezona 3, ep8

''Pošto ste vi par koji je tek došao, dat ćemo vam šesttisuća kuna, ali imamo još jednu situaciju. Tko bude superpar sljedeći ciklus, moći će dati dvije narukvice i tako ostati do kraja showa'', objasnio je Enis.

Došlo je vrijeme da se muškarci klade na svoje dame. ''Vaša žena stoji ispred ploče koja ima okomita četiri stupca. U svakom od njih su ploče različitih boja, a ona ih mora presložiti da u svakom redu bude ista boja. No s vaše strane su crne ploče i ne znate koje su boje pa vas navode kako da ih složite dok i one moraju složiti iste boje sa svoje strane'', objasnio je Enis zadatak.

Miron se kladi, Superpar sezona 3, ep 8

Ćiro se kladio na Lili s 3520 kuna, Miron se na Anamariju kladio s 2059 kuna, Mario s 1801 kunu na Mariju, a Sandi je uložio 3814 kuna u Ivu. Antonio je uložio 4001 kunu na Silviju , Xiang se kladio s 2501 kunom na Admiru, a Davor se kladio na Andreju sa 3500 kuna.

Silvia Pokrajac i Antonio Marić, Superpar sezona 3, ep8

Zadatak su prošli svi osim Anamarije i Mirona, Andreje i Davora.

Nakon zadatka u jednoj su se sobi okupili Iva i Sandi, Anamarija i Miron, Marija i Mario te Admira i Xiang, koji su osnovali 'stranku' kako bi lakše izbacili novi par iz showa. ''Predlažem ime stranke Naša mala kafana'', rekao je Sandi, a svi su se složili s imenom.

Stranka Mala kafana, Superpar sezona 3 , ep8

''Moramo Davora nagovoriti da mu se žena kladi na malo novca, tako će lakše ispasti'', rekao je Mario svom klanu.

Hoće li stranka 'Mala kafana' uspjeti u svom naumu i kući otjeratiAndreju i Davora, gledatelji će doznati sutra od 21.15 sati na RTL-u.