Play ponuda
Play ponuda
NAŠA MALA KAFANA

Novi par nije dobrodošao u kući: Parovi osnovali stranku kako bi izbacili Andreju i Davora

Svanulo je novo jutro u kući 'Superpara', prvo bez Celine i Ante, što je loše utjecalo na raspoloženje natjecatelja, ali i to će se promijeniti kada u kuću uđe novi par.

RTL.HR/ 15.9.2021. u 23:25
Play ponuda

Anamarija i Miron jučer su odlučili spavati u kućici 'Ljubav je na slami', a Lili i Ćiro napokon su se naspavali. ''Nakon prospavane noći na normalnom krevetu, normalnom madracu, ja sam u zraku zaspala. Koliko malo treba da čovjek bude zadovoljan'', komentirala je Lili. Silvia je za to vrijeme komentirala kako joj je tužno bez Celine. ''Žao mi je što je otišla i glupo je bez nje. Puno je lošija energija otkad je nema'', rekla je Silvia Antoniju.

Image

Superpar sez.3

Foto: RTL
Image

Superpar sez.3

RTL

Za to vrijeme Anamarija i Miron pravdali su svoju odluku da show napuste Celine i Ante. ''Mislim da svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoje odluke, tako imamo i mi. Mislim da se nema nitko pravo ljutiti jer sam ja odlučila da ostanu Admira i Xiang. To je moja odluka i nema pravo nitko utjecati na nju'', rekla je Anamarija. Admira je zaključila da su ostali u showu zato što su se počeli družiti s Mironom i Anamarijom.

Image

Superpar sezona 3

Foto: RTL
Image

Superpar sezona 3

RTL

''Ja mislim da su im dali narukvicu kako bi mogli manipulirati njima jer su puno mlađi od Celine i Ante'', rekao je Antonio Silviji.

''Mislim da osoba koja je pravedna ne bi poslala par od 50 godina da spava u drvenoj kućici, isto ga ne bi poslala na zadatak da se bori s parovima mlađima od sebe 20 godina. To pravedan čovjek ne bi napravio. Ja da sam to napravila, mene bi bilo sram'', ljutito je rekla Silvia.

Image

Superpar, sezona 3

Foto: RTL
Image

Superpar, sezona 3

RTL

''Teško se sad s tim hijenicama boriti. Oni jednostavno ne znaju napadat' drugačije, ne znaju se boriti sami za sebe'', dodao je Antonio.

Osim teme ispadanja Celine i Ante, Mario, Sandi i Miron vodili su razgovor o novom paru koji treba doći. ''Mislim da ne bi bilo fer da novi par ima imunitet'', zaključio je Miron.

Novi par predstavio je Enis: Andreja i Davor stižu iz Garešnice, u braku su 21 godinu. Domaćica Andreja vježba svaki dan osim nedjeljom, a Davor već 20 godina vozi kamione, međunarodni transport. ''Mi smo u braku samo dva dana u tjednu i sve se više volimo što smo manje zajedno'', objasnila je Andreja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Superpar sezona 3

Foto: RTL
Image

Superpar sezona 3

RTL

''Pošto ste vi par koji je tek došao, dat ćemo vam šest tisuća kuna, ali imamo još jednu situaciju. Tko bude superpar sljedeći ciklus, moći će dati dvije narukvice i tako ostati do kraja showa'', objasnio je Enis.

Došlo je vrijeme da se muškarci klade na svoje dame. ''Vaša žena stoji ispred ploče koja ima okomita četiri stupca. U svakom od njih su ploče različitih boja, a ona ih mora presložiti da u svakom redu bude ista boja. No s vaše strane su crne ploče i ne znate koje su boje pa vas navode kako da ih složite dok i one moraju složiti iste boje sa svoje strane'', objasnio je Enis zadatak.

Image

Superpar sezona 3

Foto: RTL
Image

Superpar sezona 3

RTL

Ćiro se kladio na Lili s 3520 kuna, Miron se na Anamariju kladio s 2059 kuna, Mario s 1801 kunu na Mariju, a Sandi je uložio 3814 kuna u Ivu. Antonio je uložio 4001 kunu na Silviju , Xiang se kladio s 2501 kunom na Admiru, a Davor se kladio na Andreju sa 3500 kuna.

Image

Superpar sez 3

Foto: RTL
Image

Superpar sez 3

RTL

Zadatak su prošli svi osim Anamarije i Mirona, Andreje i Davora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEUGODNA SITUACIJA

Anamarija za RTL.hr o velikoj svađi i neobičnom trenutku s Karmelom u 'Superparu': 'Ja sam je gledala u čudu'

Nakon zadatka u jednoj su se sobi okupili Iva i Sandi, Anamarija i Miron, Marija i Mario te Admira i Xiang, koji su osnovali 'stranku' kako bi lakše izbacili novi par iz showa. ''Predlažem ime stranke Naša mala kafana'', rekao je Sandi, a svi su se složili s imenom.

Image

Superpar sezona 3

Foto: RTL
Image

Superpar sezona 3

RTL

''Moramo Davora nagovoriti da mu se žena kladi na malo novca, tako će lakše ispasti'', rekao je Mario svom klanu.

Hoće li stranka 'Mala kafana' uspjeti u svom naumu i kući otjerati Andreju i Davora, gledatelji će doznati sutra od 21.15 sati na RTL-u.

Image

Superpar (nova sezona)

zabavna emisija
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - četvrtak u 21.20 sati
Voditelj
Enis Bešlagić
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Robert je instruktor polaganja za viličara, posvećen je obitelji i obožava roštilje: 'Sa 18 godina sam imao disco'

Play ponuda

Više s weba