Superpar

Partneri spašavali partnerice od ludih znanstvenika: Tina priznala da dugo nije bila tako ponosna, a Dora...

Partneri spašavali partnerice od ludih znanstvenika: Tina priznala da dugo nije bila tako ponosna, a Dora i Toni otkrili svoju tužnu životnu priču

RTL.hr
28.03.2019 23:07

U sinoćnjoj epizodi 'Superpara' Luka i Matea završili su u kamp-kućici budući da su tako izglasali ostali natjecatelji, no paru iz Zadra to nije bio problem. Dobro raspoloženi probudili su se ujutro i zaključili da bi kamp-kućicu nosili sa sobom kući.


'Moji su poludjeli jer je Matea starija od mene osam godina, rastavljena i ima dijete'

Davor i Tina zaključili su da ne smiju ni s kim biti predobri, ali niti previše loši, a Matea iz Zadra bila je ljuta na Mateu iz Splita jer ju je 'smjestila' u kamp-kućicu. 'Pa i drugi su glasovali za vas', pokušala joj je objasniti Matea, ali imenjakinja se nije dala, a onda je oplela i po Hani. Nakon što su se tenzije smirile, Matea i Jana razgovarale su o svojim odnosima s partnerima, baš kao i Miroslav i Luka.

'Teško nam je bilo na početku jer su moji poludjeli što je Matea starija od mene osam godina, rastavljena i ima dijete, a i njezini nisu bili zadovoljni. Ali nismo se dali i normalno da su na kraju to prihvatili i njezini i moji', otkrio je Luka Miroslavu.


Cure se klade na dečke

Došlo je vrijeme za novi zadatak, a ovaj put djevojke će se kladiti na svoje muškarce. 'Zadatak za muškarce je: vas žene su oteli ludi znanstvenici, zavezali za stup raznim lokotima i lancima, a preko usta su vam stavili maramu da ne možete pričati i da ništa ne odajete svojem paru. Oni imaju sav potreban alat da vas oslobode, no to sve moraju napraviti u tri minute, što im neće biti dovoljno pa će vas nakon te tri minute zaliti jedan mlaz vode, a jedino rješenje za pobjedu u zadatku je da muškarci stanu ispred mlaza i zaštite vas od vode', objasnio je Enis zadatak, a djevojke su se krenule kladiti.

Bada je uložila 800 kuna , Danijela 700 , Dora 1200 kuna , Hana je stavila 1000 , Jana 998 kuna , Matea iz Zadra 1500 , Matea iz Splita 1520 kuna, a Tina 600 kuna.


Tina priznala da dugo nije bila tako ponosna

Nakon zadatka Enis je pročitao tko ima najviše novca; prvi su Davor i Tina s 12 200 kuna, a drugi Matea i Luka s 12 tisuća kuna. Nakon što je Dora rekla kako je razočarana u Tonija, Enis joj je rekao da je Toni vodi na romantičnu večeru i da može odabrati još jedan par koji će ići s njima. Odabrala je Zvonimira i Mateu jer ju je Zvone smirivao prije zadatka.

Uslijedila je večera, a Dora i Toni su komentirali da su prvi put u životu na tako lijepoj večeri. Toni se ispričao Dori što ju je razočarao u zadatku i obećao da će se više potruditi i biti manje nervozan, a ona je prihvatila njegovu ispriku sa suzom radosnicom u oku.

Kako će se parovi snaći u novom zajedničkom zadatku, saznajte u ponedjeljak od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj pogledajte na RTLplayu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.