Superpar

Podjela soba donijela prve probleme, nisu svi parovi zadovoljni: 'Počinje igra!'

RTL.hr
05.09.2021 21:45

Dobro nam došli u prvu epizodu nove sezone! Imamo i novu kuću, a i bazen!" rekao je voditelj 'Superpara' Enis Bešlagić, koji je dočekivao parove na zagrebačkoj Ciglani Črnomerec te najavio prvu igru: Oprostite, nismo stigli pospremiti ovaj nered, ali zato su tu kandidati da to srede.

"U trećoj sezoni zabavno-natjecateljskog showa za titulu superpara i vrijednu novčanu nagradu od 100.000 kuna borit će se: Admira i Xiang iz BiH, Anita i Niko iz Korenice, Silvia i Antonio iz Zagreba, Ljiljana i Božidar iz Zagreba, Marija iz Splita i Mario iz Zagreba, Anamarija i Miron iz Zagreba, Iva iSandi iz slovenske Dobove te Celine i Ante iz Knina.

Admira i Xiang

Čim su se pozdravili s Enisom, počeli su s prvim zadatkom zato što je već u prvoj emisiji bio potreban jedan superpar! Voditelj im je objasnio kako je cilj da skupe što više smeća, a naravno da postoji i jedna caka - među smećem skrivena su tri zlatna srca, a svako nosi pet kilograma na vagi. Par koji skupi najviše kilograma smeća u osam minuta postaje superpar , što nosi puno pogodnosti - na prvoj eliminaciji imaju imunitet , za klađenje u ovom ciklusu imaju 3000 kuna više od ostalih parova, biraju smještaj za sebe i ostale ukućane te na prvim eliminacijama spašavaju jedan par od ispadanja!

Silvia i Antonio

Kad su završili s igrom, parovi su ušli u kući i počeli s upoznavanjem. Komentiramo kako ima Kinez, pa ovi iz Slovenije, kao doći će i neka Amerikanka, kad evo i crnkinje iz Kenije! Stvarno ne može bolje", rekla je Marija , a Anamarija i Miron su dodali: Show od ekipe!"

Marija i Mario

Ubrzo je došao Enis kako bi parovima otkrio tko je bio najbolji u prvom zadatku, a u prvoj zajedničkoj najgori su bili Celine i Ante . Ja sam najveći krivac jer sam krivo shvatio zadatak, ali bit će bolje sutra", komentirao je Ante.

Celine i Ante

Najbolji u izazovu bili su Anamarija i Miron , koji su osvojili titulu superpara prvog kruga pa su zbog toga imali velike privilegije. Jako mi je drago što smo pokazali da smo jaki i borbeni, da smo superpar", rekao je Miron, a njegova supruga dodala: Da jedna ženica od 48 kilograma može podići onoliko... Samu sam sebe nadmašila."

Anamarija i Miron

Nakon objave rezultata Iva i Sandi komentirali su kako pobjednici i nisu baš u prednosti zato što moraju birati smještaj. Ne bih im bio u koži", zaključio je Sandi, a potom su pobjednici današnjeg izazova otišli pregledati sobe. Ova je situacija kao dvosjekli mač, ali s druge strane, stvaraš si neprijatelje. Ali tu smo došli da se igramo i pokažemo tko što može i tko je bolji", rekao je Miron.

Iva i Sandi

Naposljetku su Anamarija i Miron odlučili ovako: najbolju sobu u kući naziva Blago vama dodijeli su Ivi Sandiju, sobu Krv nije moda dobili su Silvia i Antonio, u Indirektu će spavati Mario i Marija, Mrak na prvu bit će oaza za Admiru i Xianga, soba Život na vazi pripala je Anamariju i Mironu, soba za očevid Celine i Anti, Lili i Ćiro dobili su alatnicu Ljubav je na slami , a Anita i Niko spavat će u dnevnoj sobi naziva Tri, dva, jedan - kukaj!

Anita i Niko

Meni je bilo malo glupo što nisu sebi dali najbolju sobu", komentirao je Mario, a Miron se pravdao da su pokušali biti pravedni te su gledali poredak i tko je bio najgori. Aniti se to nikako nije svidjelo: Kažu da su išli od najlošijeg, a mi u sredini! Odmah sam Niki rekla - počinje igra! Više volimo iskrenost nego ovo." Ante također smatra da sobe nisu pravedno podijeljene: Da sam ja dijelio sobe, ne bih najstariji par stavio na slamu, nego u najbolju sobu."

Lili Superpar

Sutra nas očekuje drugi zadatak u kojem se muškarci prvi put klade na svoje žene - kako će to proći te hoće li smještaj i dalje biti glavna tema među parovima ne propustite pogledati u novoj epizodi zabavne emisije 'Superpar' od ponedjeljka do četvrtka od 21.15 sati na RTL-u!