Play ponuda
Play ponuda
USKORO NA RTL-U

Počelo snimanje četvrte sezone: 'Za 'Superpar' vam ne trebaju talentirani ljudi, nego hrabri!'

Nakon gotovo dvije godine od prošle sezone počinje snimanje najzanimljivijeg natjecanja za parove u Hrvatskoj u kojem dobro poznavanje partnera može donijeti novčanu nagradu od 15.000 eura! Osim natjecatelja, igrama se neizmjerno veseli i neizostavna karika 'Superpara' - voditelj Enis Bešlagić, koji će i ovu sezonu nasmijavati i parove i gledatelje pred malim ekranima

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 21.2.2023. u 16:00
Play ponuda

„Uvijek se veselim igrama, ja sam čovjek koji se voli igrati i zato sam i odabrao posao kojim se bavim. Za mene je život jedna velika igra; nekada malo ozbiljnija, a nekada malo veselija i šašavija, ali generalno, ako izgubite to dijete u sebi, mislim da ste izgubili i smisao daljnjeg postojanja“, kaže Enis Bešlagić koji otkriva da 'Superpar' voli zato što u toj emisiji iz sezone u sezonu ostvaruje neposrednu komunikaciju s ljudima i upoznaje nove natjecatelje o kojima uvijek ima lijepe riječi.

„Za 'Superpar' vam ne trebaju talentirani ljudi, nego hrabri tako da smo i u novoj sezoni pronašli hrabre parove jer je to takva emisija - hrabra, opuštena i zabavna!“ objašnjava Bešlagić koji će natjecateljima uvijek biti od pomoći dok budu testirali vlastiti odnos.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/ee8119a6-b1e3-11ed-95ed-2a43ba046af9/original

Izvor: RTL

„A parovi kao parovi - ne znaš dok ih ne upoznaš, a mislim da ni oni sami još ne znaju kakvi su tako da će to biti uzajamno otkrivanje i karaktera i njihovih identiteta, upoznavanje kroz igre i njihove međusobne odnose…“, dodaje Enis koji smatra da će se i gledatelji i on sigurno vezati za neke, a možda imati i favorite već na samom početku.

Deset parova suočit će se sa samima sobom, doznati sve ono što i nisu mislili da ikada hoće o svome partneru, upoznati sebe u interakciji s drugim natjecateljima, otkriti jesu su li i koliko spremni na uzbudljive izazove, požrtvovnost, život s puno 'cimera', klanove i ponekad prljavu igru, poneku svađu s partnerom ili možda ostalim ukućanima…, a sve kako bi to nezaboravno iskustvo najboljima među njima donijelo vrijednu nagradu.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/edbbc12e-b1e3-11ed-81fd-5eda7df4f16a/original

Izvor: RTL

Njihov novi dom postat će vila s bazenom iznad Miroševca, njihova 'arena' zagrebački studio Jadran film, a hoće li u četvrtoj sezoni vjerovati da su sve shvatili iz prijašnjih te da su sigurno spremni na sva iznenađenja koja ih očekuju - uskoro ćemo doznati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OPTUŽIO IH DA SU VARALI

Filip napao Karmelu i Tomislava pred svima: 'Moje mišljenje je da vi ne zaslužujete finale'

Play ponuda

Više s weba