Superpar

Počinje 'Superpar': Koliki teret može podnijeti veza - parovi će pokazati već u prvoj epizodi

Najbolji par imat će i najbolje pogodnosti...

RTL.hr
05.09.2021 10:00

Večeras, u 20 sati na RTL-u, počinje treća sezona zabavne emisije 'Superpar' u kojoj osam parova kroz razne fizičke i mentalne izazove dokazuje da su njihova bliskost i znanje jedni o drugima vrijedni novčane nagrade od 100.000 kuna i titule superpara! Na tom nimalo jednostavnom putu njihov savjetnik i prijatelj ponovno je voditelj Enis Bešlagić.

Enis Bešlagić

Emisija je snimana u proljeće 2021. godine, a osim parova koji dolaze iz svih krajeva Lijepe Naše , upoznat ćemo i par iz Bosne i Hercegovine , Slovenije , pa čak i natjecateljicu iz daleke Kenije ! Neki su u braku ili vezi desetljećima, drugi su, pak, tek na početku svoje priče, a je li bolje poznavati partnera u dušu ili vjerovati intuiciji - brzo će isplivati na površinu. I to već večeras!

Superpar 3. sezona

Naime, borba za najbolji položaj u kući počinje odmah - pri samom ulasku u kuću parovi će pokazati koliki 'teret' može podnijeti njihov odnos, a tko se u početku pokaže najboljim parom, imat će i velike pogodnosti. Jedno je sigurno - nikada se ne smije podcijeniti koliko je važan miran san...

Superpar 3. sezona

Tko će biti najbolji u prvom zadatku, kako će to utjecati na odnose u kući te tko je došao dobro se zabaviti, stvarati uspomene i prijateljstva, a kome je jedini cilj nagrada - ne propustite pogledati u prvoj epizodi zabavne emisije 'Superpar', večeras od 21.15 sati na RTL-u!