Superpar

Sandi i Iva u suzama izbacili Celine i Antu: 'Vidjela sam svog muža treći put u 12 godina kako plače'

Odluka nikome nije bila laka, a donošenje iste pogodila je Sandija koji nije uspio zadržati suze

RTL.hr
15.09.2021 16:00

U prošloj epizodi zabavno-natjecateljske emisije ' Superpar ' odlukom drugih natjecatelja igru su napustili Celine i Ante . Supružnicima iz Knina narukvicu za ostanak dali su samo Silvia i Antonio te Lili i Ćiro , dok su ostali svoje dali Admiri i Xiangu koji su također bili u eliminacijama.

"Prvi dan kad smo došli u kuću Celine je meni poklonila svoju narukvicu iz Kenije i tu smo se počele družiti i bila mi je velika podrška", rekla je Silvia. Celine je bila dirnuta njezinom gestom i rekla kako je sretna da je u showu stekla prijateljicu.


Sandi je zaplakao

"Xiang i Admira, da ste ostali onakvi kakvi ste bili u prvom ciklusu, ovo bi bila puno lakša odluka", rekao je Sandi kroz suze.

"Vidjela sam svog muža treći put u 12 godina kako plače", rekla je Iva, koja je i sama plakala, a oni su zatim narukvicu dali mladom paru iz BiH.

"Da smo kalkulirali, ostavili bismo Celine i Antu u showu. Ovi su mlađi, mogu neke zahtjevnije izazove izdržati. Ovo nije bilo dogovoreno", rekla je Iva, a Ante je rekao kako je očekivao takav rasplet situacije.

"Sandi, Miron i Mario su stvorili jedan klan i bit će sto posto u finalu, jer su se tako dogovorili", zaključio je Ante.