Superpar

Sandi proslavio 30. i 31. rođendan: Na proslavi mu je bila i Lidija Bačić, a otkrio je i kakav je nadimak...

Sandijeva supruga Iva na svom je Instagramu objavila simpatičan video i otkrila da je Sandi u 'Superparu' dobio novi nadimak

RTL.hr
14.09.2021 16:01
Pročitajte još
Iva i Sandi iz Slovenije stižu u 'Superpar': 'Naša je veza baš za ovu emisiju!'

Iva i Sandi Petelinc , mladi bračni par iz Slovenije, svakodnevno zabavlja gledatelje showa ' Superpar ' svojim šalama i simpatičnim izjavama, a da su u emisiji potpuno prirodni, pokazuju i objave na društvenim mrežama. Iva je tako s pratiteljima podijelila nekoliko fotografija i video sa Sandijeve nedavne proslave 30. i 31. rođendana.

"Cvrčka nismo i dalje savladali, ali zato 30./31. rođendan smo kako priliči proslavili, došla je čak i Lidija Bačić (samo na torti, ali bolje ikako nego nikako)", napisala je Iva te otkrila kako je Sandi, koji u profilu u emisiji nije znao recitirati pjesmu 'Cvrčak',zahvaljujući tome dobio i nadimak - Cvrle.

"Ljubavi moja, budi mi zauvijek ovako sretan i veseo kako si bio tu večer", napisala je Iva u objavi.

Sandi je za RTL.hr otkrio kako je bilo na proslavi i zašto je slavio dva rođendana odjednom!

"30. rođendan nisam uspio proslaviti zbog korone i mjera koje su bile prošle godine, pa sam se ove godine odlučio na temu rođendana 30./31., jer fešte mora biti!" kaže simpatični Slovenac koji se u jednoj od epizoda 'Superpara' ispričao za Piranski zaljev.

"Meni je fešta bila super. Odlična hrana, vino i, naravno, vesela muzika, grupa MAH, kojima se nikada ne žuri doma. Sve što je nama veseljacima i potrebno. Vjerujem da se isto tako i mojim gostima sve skupa svidjelo s obzirom na to da smo se zadržali do šest ujutro.Slavili smo kod nas u Dobovi, Apartmani pr Geči, savršen ambijent i još ljubazniji domaćini,okruženi obitelji i prijateljima; od najmlađih do najstarijih, pa brzo onda nakupiš 60-ak ljudi", kaže Sandi.

Sandi Petelinc, Superpar

"Nisam imao posebnih rođendanskih želja - bilo je dovoljno to što sam ove godine mogao proslaviti rođendan. Za poklon sam od društva dobio veliki roštilj (vjerojatno se nadaju nekom novom pozivu) i prije nego što su mi ga uručili, dobio sam zadatak da ponovim Nazorov stih pjesmice s našeg predstavljanja 'I cvrči, cvrči cvrčak...', što mi, naravno, ni ovog puta nije uspjelo, a zbog tog vašeg cvrčka sve me više ljudi zove Cvrle. Sve više mislim kako bi lagano bilo vrijeme da to naučim", ispričao je Sandi.

Sandija i Ivu gledajte i večeras u novoj epizodi treće sezone showa 'Superpar'!