Superpar

'Superpar' - za one koji žele znati više!

Prva epizoda novog RTL-ova reality showa Superpar" oduševila je publiku, a svi oni koji žele više, na RTLplayu mogu pronaći dosad neviđene trenutke!

RTL.hr
25.03.2019 08:42

U novom RTL-ovu showu osam parova natječe se za titulu superpara" i pritom svi imaju priliku pokazati koliko se dobro poznaju, koliko su složni te kakve sve izazove njihov odnos može izdržati. Ako ubacite i činjenicu da svaki uspješno obavljen zadatak nosi i određeni novčani iznos, dobivate uzbudljivu emisiju koju nikako ne smijete propustiti!

Za sve superfanove naše nove emisije, RTLplay ima pravu poslasticu! Donosimo vam kompletne profile naših parova, produljene scene aktualnih zadataka te behind - the - scenes pogled na zajednički suživot naših kandidata za koje smo sigurni da će opravdati sva očekivanja naših nezasitnih gledatelja!

Hana i Goran, Blaženka i Tomislav te Jana i Miroslav samo su neki od kandidata koji će brzo shvatiti da u našoj emisiji biti superpar i nije tako lako, a još je teže ostvariti dobre odnose s stanarima različitih karaktera!

Superpar" pratite od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u, a #zaonekojivoleviše dodatni je sadržaj dostupan odmah nakon prikazivanja epizode, samo na RTLplayu !