Superpar

Sustanari opleli po Danijeli i Josipu: 'Radi grimase, pa te usput pljune i stalno ti se jezikom unosi u facu'

On nije svjestan da je prenio herpes na šest, sedam ljudi", komentirao je Zvonimir

RTL.hr
10.04.2019 21:07

Za doručkom su Davor, Tina, Matea i Zvonimir pričali o Danijeli i Josipu. Imotski mi je bio drag dok nije pokazao svoje pravo lice kad se opustio", rekao je Zvonimir, a Matea je dodala da nema ni manire. Radi grimase, pa te usput pljune i stalno ti se jezikom unosi u facu", rekao je Davor, a Matea je otkrila da ju je pipao dok je hodala niz stepenice.

Nema on šta pipati udanu ženu i još ima curu", rekla je Splićanka, a Davor je dodao da je i nepristojan prema Badi i Toci, nije vješt u pranju suđa, a i sve zajedničko jedeistom žlicom. On veli da to tako radi i doma. Pa ne možeš svoje sline ostavljati u jogurtu", rekla je Matea, a Zvonimir je dodao: On nije svjestan da je prenio herpes na šest, sedam ljudi."

Kako će se razvijati odnosi dalje u 'Superparu', doznajte sutra od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode te dodatni sadržaj možete pogledati na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.