Superpar

Svađa, svađa, svađica – kandidati 'Superpara' ovaj se tjedan nisu štedjeli, teške riječi padale su na sve...

Kako ne bismo previše opisali situaciju u kući, najbolje će se sve vidjeti u videu

RTL.hr
14.05.2023 14:00

Početak tjedna bio je vrlo turbulentan, na površinu su isplivali svi oni sukobi koji su tjednima tinjali u pozadini. Da, da, bilo je tu pucanja sa svih strana, a ponajviše na onoj ženskoj. Karmela je verbalno napala Anamariju jer je čula da joj govori iza leđa nakon čega se Anamarija rasplakala. U sve se ubacila Meri jer je ona navodno bila ta koja je prenijela tu informaciju Karmeli. Nakon toga se dogodio sukob Verice i Meri.

Jako si zločesta i jako si podmukla", među ostalim, rekla je Verica Meri, koja je njoj govorila isto govorila. Dok sam ovdje u kući, nemoj mi se obraćati", nastavila je Verica, a Meri dodala: Ni ti meni!"

Meri je nastavila pričati da Verica laže, da je nepristojna, bezobrazna te da manipulira djecom u kući, a ona je bila u šoku što joj osoba od 50 godina može govoriti tako ružne riječ. Nisam se naviknula da me netko ovako uvrijedi bez razloga", rekla je Verica kroz suze. Nisam zamišljala ovakav završetak rođendana", komentirala je Meri, a Dragan zaključio: Uopće ne želim biti okružen takvim ljudima."

Posvađali su se i Drago i Anamarija, i to zbog izazova.


Najžustrije svađe ovog tjedna pogledajte u videu, a sve epizode dostupne su na PLAYU .