Superpar

Svi muškarci pali na prepoznavanju odjeće i šminke svojih žena, Azelma 'sredila' Ismeta: 'Potpuno sam...

Nakon svađa i Merinog rođendana koji je prošao sve samo ne u veselom tonu, vrijeme je za novi dan i novi izazov.

RTL.hr
09.05.2023 22:35

Najsretniji, ali i najemotivniji bili su Karmela i Tomislav kojima je taj dan bila godišnjica.

Anamarija i Karmela nakon jučerašnje rasprave željele su izravnati račune i sve razriješiti, a Anamarija je još jednom pokušala objasniti kako nikome nije govorila iza leđa.

Karmela i Anamarija, Superpar 4. sezona

''Ona je najiskrenija osoba ovdje u ovom showu i zato mi je bilo jako teško jučer jer je ispalo da sam je povrijedila'', rekla je.

Enis Bešlagić okupio je parove i obznanio im stanje na tablici u novom ciklusu. Vode Ismael i Martina s 1265 eura, dok su posljednji Azelma i Ismet s 450 eura.

Superpar - stanje na tablici.PNG

''Kad putujete zajedno, jel vas one pakiraju ili vi njih?'' upitao je tajnovito Enis muškarce, a ženama najavio da će u današnjem njihovi partneri morati prepoznati njihove osobne stvari i kofer te ih spakirati.

Superpar - Enis Beslagic i zene.PNG

Anamarija je na Dragu uložila 350 eura, a Anamarija na Filipa 400. Karmela se odlučila na iznos od 300 eura, a Martina na 365. Verica se kladila na 355 eura. Najveći iznos uložila je Azelma kako bi, ako ga Ismet uspješno riješi, pokušali izbjeći eliminacije, a Meri je, s druge strane, na Davora stavila samo 200 eura jer, kako kaže, on slabo pamti takve stvari.

Superpar - Anamarija nije zadovoljna.PNG

U studiju je na veliki stol postavljena hrpa različitih predmeta i šminke, odjevni komadi vidjeli su s vješalica, a u kutu su stajali i koferi. Od ukupno 15 osobnih predmeta svojih partnerica, muškarci su morali pronaći i u pravi kofer spakirati njih 10.

Prvi je na redu bio Filip koji se prilično mučio. ''Ovo je Karmelin remen, ovo nisu moje tajice. U životu nisam kupila ovakav šos, bapski'', kritizirala ga je Anamarija. Filip je skupio ukupno 9 od potrebnih 10 predmeta.

''Tko prođe ovo, svaka mu čast'', poručio je.

Superpar - Drago trazi.PNG

Drago je bio na redu, no nije bio optimističan: ''Gotovo, htio sam se okrenuti. Jel to muški izazov?'' Njegovi strahovi su se obistinili jer pogodio je samo 5 stvari.

Dragan je bio na poziciji. ''Gle mu facu, gotov je! Znam ga u dušu'', smijala se Verica.

Superpar - Verica i Dragan.PNG

''Nema šanse, slabo mi je. Da smo imali tri i pol ili četiri sata, pogodio bih možda deset stvari'', poručio je on potpuno pogubljen, a nije mogao pronaći ni njihov kofer.

''Dobar dan, ja sam Verica, tvoja žena'', zezala ga je. Pogodio je samo 4 stvari.

Superpar - Dragan ne prepoznaje ni kofer.PNG

Tomislav je krenuo i ekspresno pronalazio Karmeline stvari, no ipak nije prošao. Karmela se naljutila jer je zatvorio kofer gotovo minutu prije isteka vremena, a još je mogao pokušati.

Superpar - Azelma i Ismet.PNG

Ismet je stigao na izazov, no nije mu najbolje krenulo, pa je trpao stvari u kofer bez ikakvog reda, što je Azelma popratila glasnim skandiranjem i kritikama.

''Ja ovo ne mogu gledati, majke mi'', bila je izvan sebe, ''Bila sam ljuta jer znam da zna sve moje stvari''. Ismet nije prošao zadatak.

Ismael je skeptično započeo tražiti, no zadatak nisu prošli.

Superpar - Davor odustaje.PNG

Davor je također bio prilično nesiguran, a promašio je i kofer. ''Neće ništa naći'', prognozirala je Meri, sretna što se kladila samo na 200 eura.

Enis je obznanio da nitko nije prošao zadatak!

Parovi su se okupili u dnevnom boravku te pogledali tablicu. Tijesno vode Ismael i Martina s 900 eura, dok Azelma i Ismet imaju čistu nulu na začelju.

Superpar - zenski dio prati izazov.PNG

''Mi, dečki, smo sretni što nitko nije prošao, tješimo jedni druge'', zezao se Ismet, dodavši da sutra u zajedničkom izazovu idu na sve ili ništa.

Meri i Davor ponovno su se odvojili od ostalih kako bi komentirali odnose u kući.

Superpar - Karmela i Tomislav.PNG

''Osjeti se da nešto treperi u zraku... Ne volim ni glumu ni ništa... Od četvrtog-petog dana smo krenuli u pogrešnom smjeru, svi, počeli smo se rasipati'', rekao je Davor.

''Više nitko ne zna tko što o kome misli, nitko nikome ništa ne vjeruje'', zaključili su.

Superpar - Davor i Meri.PNG

A kao kaznu za loše odrađeni zadatak, Azelma je Ismeta odlučila našminkati i posebno ''srediti'': ''Sad ćemo te obući u moju robu da zapamtiš što je moje''.

''Potpuno sam zaslužio'', nije se bunio Ismet.

Superpar - Ismet.PNG

Njihova je mala igra do suza nasmijala ostale parove.

A kako će proći novi zajednički izazov i tko sljedeći napušta 'Superpar'? Nova epizoda na rasporedu je već sutra od 21.15 sati na RTL-u. Show pogledajte na PLAYU .