Superpar

Tko zna znanje, a tko je svog partnera stresao elektrošokom: Davor i Tina u ovom izazovu nisu baš briljirali

Goran je završio okupan medom kao i Miroslav

RTL.hr
02.04.2019 22:08

Djevojke su uspješno odgovarale na pitanja s nekoliko promašenih odgovora pa momci nisu dobili puno elektrošokova, no zato je Davor bio kažnjen jer je Tini odabrao pitanja od kojih ona nije znala odgovore na tri i tako je bila jedina eliminirana te jeizgubila novac koji je u nju uložio.

Goran je završio okupan medom kao i Miroslav. Naime, Goran je Hani postavio pitanje koliko slova ima u našoj abecedi, a Hana je umjesto 30, odgovorila da ima 29 slova, a nije znala ni da se dagnja kaže još i mušula. 'Kako mi možeš dati pitanje za mušulu, pa ja sam iz Dubrave!' smijala se Hana. Jana je, pak, rekla da kroz Karlovac ne prolazi rijeka Dobra, a poslije je spočitnula Miroslavu da joj nije bilo jasno zašto je njoj, koja nije iz Hrvatske, dao pitanje o rijekama.

Što parove očekuje u novim izazovima, ne propustite pogledati sutra od 21 sat na RTL-u, a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj možete pogledati na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.