Superpar

TOP 7 TRENUTAKA OVOG TJEDNA: Nikad nije bilo napetije u 'Superparu', a čeka nas veliko finale

Finalisti 'Superpara' imali su napet tjedan pun iznenađenja

RTL.hr
2023-06-11 21:00

Bliži se veliko finale 'Superpara' , a iza nas je zasigurno najuzbudljiviji tjedan dosad. Napetost dodatno raste jer je uskoro veliko finale i za titulu pobjednika bore se tri para: Azelma i Ismet , Anamarija i Filip te Karmela i Tomislav.

Povratak Karmele i Tomislava u kuću bio je najveće iznenađenje ovog tjedna i može se reći da su pomrsili planove ostalim parovima. Dobili su novu priliku da se dokažu što nije dobro sjelo ostalima, iako su ih lijepo dočekali.

Drago i Ismet priznali su da ne mogu podnijeti bivšeg kandidata Josipa i da ga pokušavaju izbjegavati. Ismet je rekao da mu smeta Josipovo ponašanje i to kako bi on htio s njim sparing te kaže da bi ga pobijedio. "Ja bih tebe kao majmuna razbio na sparingu. Ne možeš mi s tim riječima pristupiti. Ne znaš ni tko sam ni što sam", rekao je uzrujano.

Karmela i Tomislav osvojili su imunitet u izazovu u kojem su morali što brže pojesti kobasice, odnosno do crnog prstena. "Probudio je vukove u nama, životinjske instinkte", komentirali su.

Drugim parovima zadatak nije dobro sjeo na želudac, a Anamarija Dumić je komentirala pobjedu Karmele i Tomislava. "Varalice izborile imunitet", istaknula je.

Filip je pred svima u dnevnom boravku kuće 'Superpara' rekao Karmeli i Tomislavu što misli o njima. "Moje mišljenje je da vi ne zaslužujete finale i da ste došli s nekom srećom. Tomo, protiv tebe nemam ništa. Predobar si čovjek. Ti si mi toliko drag. Predobar si čovjek, ali Karmela cijeli show zazivaš neku pravdu, neku fer igru, a znamo da ste varali u nekim stvarima, to sad nije ni bitno", rekao je.

"Hoćeš iskreno? Ja sam Tomislavu rekla da smo se borili kroz izazove, ali nismo briljirali. I po meni, mi smo dobili priliku koju nismo htjeli propustiti. Mi tu priliku nismo tražili ni inzistirali", objasnila je Karmela.

Anamarija i Drago Tukara izgubili su u eliminacijama od Anamarije i Filipa Dumića. Azelma i Ismet dali su narukvicu Anamariji i Filipu, a Tomislav i Karmela odabrali su Dragu i Anamariju. Iako su parovi u eliminacijama bili izjednačeni, ostali Anamarija i Filip jer imaju više novca u banci od Drage i Anamarije.

Finalisti su se našli u dvoboju s bivšim kandidatima 'Superpara' . Parovi su birali protivnike ovisno o tome koliko novca imaju u banci. Anamarija i Filip imaju najviše pa su izabrali prvi i odlučili su se za najjače, Davora i Tinu. Ismet i Azelma odabrali su Josipa i Danijelu pa su Karmeli i Tomislavu preostali Lili i Ćiro.

Anamarija i Filip su izgubili i istaknuli da su to barem učinili časno dok su Ismet i Azelma te Tomislav i Karmela pobijedili u zadatku. Najupečatljiviji u izazovu bio je Josip koji je komentirao da prolazi kao balerina dok su drugi isticali da je poput gazele, a nažalost, tijekom elegantnog hodanja ozlijedio je nogu.

Davor je odlučio našaliti se s finalistima Filipom i Ismeto te im je rekao da se on i supruga Tina te Josip i Danijela natječu s njima u finalu te da im je stavljeno 10.000 eura u banku.

"Bojkotirat ću. Neću dati sve od sebe", rekao im je Davor. Dodao je kako smatra da nije pošteno da se on koji je tu kratko bori za nagradu.

"Zafrkavaš me?", pitao ga je iznenađeni Filip. "Samo vi igrajte ako je to zadatak. Borite se za nagradu, ali sa mnom tko uđe u dvoboj, otkinut ću ga od života", rekao je Ismet.


Show 'Superpar' pogledajte i na PLAYU !

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.