Superpar

Već su počele prve trzavice među parovima: 'Kad si rođena, draga? Koja ti je ono boja očiju?'

Ovog puta su se kandidatkinje kladile na kandidate i njihove mogućnosti da slože slagalice s njihovim licima, ali nisu bile baš previše optimistične

RTL.hr
25.03.2019 22:57

Svanulo je jutro nakon jučerašnjeg burnog dana u štali i zaljubljeni golupčići pripremaju se za nove izazove. I dok su se neki probudili odmorni i veseli u svojim udobnim sobama, Danijela i Josip te Hana i Goran nisu bili te sreće. Spavao si ko top!" rekla je Danijela svom Josipu, a potom su se tješili da im je bolje nego Hani i Goranu. Osjećam se loše pa sam se otišla malo našminkati da barem izgledam dobro", rekla je vidno uznemirena Hana i nastavila u suzama: Imaš li imalo srca da osobu s bronhitisom staviš u kamp-kućicu bez grijanja?" aludirajući na Janu.

U to vrijeme su Jana i Miroslav razgovarali o tome kako će ih sigurno tračati zbog soba koje je podijelila ukućanima. Možda nas zamrze za cijeli život", rekao je Miroslav dok je Hana nastavila nabrajati zašto misli da ne može više spavati u kamp-kućici, a Goran ju je pokušavao smiriti. Ne želim da ispadnemo kao da smo od šećera", rekao je, a Hana nije odustajala od toga da ih barem puste da spavaju u dnevnoj sobi.

Žena ima bronhitis i hoda u spavaćici po vani. Svima se zamjerila", rekla je Jana dok je Dori i Toniju bilo žao što je Hana bolesna spavala u kamp-kućici pa su razmišljali da se zamijene s njima, a Danijela i Josip su se isto složili da zbog Hanina bronhitisa trebaju ostati u kući. Hvala vam jako puno", rekla im je Hana, ali odlučili su moliti da spavaju u kuhinji.


Jana o Hani: 'Došla je kao gazdarica!'

Uskoro se Enis pridružio kandidatkinjama u njihovu prvom klađenju, a zatim uputio kandidate u njihov današnji zadatak - u četiri minute moraju odgovoriti točno na 15 pitanja od postavljenih 20 i složiti mozaik od lica svojih partnerica. Bada je u Tocu uložila 1100 kuna, Danijela u Josipa 1650 kuna, a Dora u Tonija 831 kunu. Hana se samouvjereno kladila u Gorana i uložila 1000 kuna, Jana je stavila 501 kunu na svog Miroslava, Matea 555 kuna na Luku, Matea na svog Zvonimira 1050 kuna, a Tina je na svog Davora stavila čak 3500 kuna!


Jana izvan sebe: 'Halo, čovječe, boja očiju'

Prvi su s izazovom počeli Jana i Miroslav - Miroslav je odgovarao na pitanja koja mu je postavljala supruga i pritom slagao kocke. Halo, čovječe, boja očiju", čudila se Jana što njezin sve Miroslav nije znao, a on se pravdao kako mu je mozak zablokirao pa je odgovorio samo na šest osobnih pitanja. Potom su se u igrama izmjenjivali Matea i Zvonimir, Matea i Luka te Bada i Toca, no kandidati, nažalost, nisu pokazali zavidno znanje.


Toni ljutitoj Dori:'Ovo je samo igra, nemoj mi tlak dizati'

Poslije su se parovi malo opustili i razgovarali o zanimljivostima koje su doživjeli u showu, baš kao i o odnosima u kući, a Matea i Luka povukli su se u svoju sobu kako bi razradili taktiku za bolji rezultat. Za to vrijeme Josip i Goran nasmijavali su ostale ukućane svojim 'izljevima nježnosti'. Mi smo u vezi", šalio se Josip, a Zvonimir je nadodao: Gogi našao dečka iz Imotskog." A da se ekipa u potpunosti opustila, pokazao je Zvonimir koji se bacio u bazen u dnevnoj sobi, a za njim je uletio Davor...

Kad su svi polako krenuli na spavanje, Hana i Goran našli su se u problemima - hoće li ipak spavati u kuhinji i tko će im dati pokrivač? Potom su zamolili ostale kandidate za pomoć i Matea i Zvonimir su im dali deku i dva jastuka.

A hoće li parovi nastaviti neuspješan niz u izazovima, tko je s kim u klanu te kako će se Hana i Goran naspavati u kuhinji možete pogledati u showu 'Superpar' od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u dok sve propuštene epizode možete pogledati na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.