Superpar

Veronika za RTL.hr o Maxu i 'Superparu': 'Oboje smo izašli iz loših veza i preporodili smo se jedan s drugim'

Veronika i Max zajedno su skoro godinu dana, a već su puno toga prošli skupa. Max je njezina najveća podrška

RTL.hr
01.05.2023 08:00

Veronika i Max u show 'Superpar' prijavili su se kako bi pomaknuli svoje granice i naučili nešto novo o sebi. Max je u slobodno vrijeme Spider-Man koji mami osmijehe na lica djeci u Velikoj Gorici. On je Veroniki najveća potpora, a ona se kroz ovaj show trudi izaći iz svoje sigurne zone. Iako je u početku shvaćala sve emotivnije, Veronika je otkrila kako se kroz svaki izazov ojačala i shvatila da je sve ovo jedno natjecanje gdje se trebaju dokazati da su baš oni 'Superpar' . S kime su se najviše sprijateljili u kući i imaju li taktiku do pobjede, otkrila je Veronika u intervjuu za RTL.hr.

Kako ste se ti i Max upoznali i koliko ste zajedno?

Upoznali smo se preko jedna aplikacije i sve se dogodilo jako spontano. Počeli smo se dopisivati, nakon toga smo izašli van i tu smo shvatili da si karakterno odgovaramo. Oboje se volimo šaliti, zabavljati, družiti se s ljudima i to mi je najbitnije. Sad će uskoro biti godinu dana kako smo zajedno.

Zašto si se prijavila u show?

Osim Maxa, razlog zašto sam se prijavila je da pomaknem neke svoje granice. Cijeli život sam u nekoj svojoj komfor zoni i kao da se ne usudim napraviti nešto što nije izvan toga, a zapravo mogu to. I evo kroz ove izazove sam si dokazala da stvarno mogu i više nego što mislim.

U početku si bila dosta emocionalna. Jesi li sada malo očvrsnula?

Žao mi je što je ispalo da je jedini aspekt moje osobnosti da sam emocionalna osoba. Žao mi je što nismo pokrili toliko divnih i veselih tema vezanih uz našu vezu i život. Oboje smo izašli iz loših veza i preporodili smo se jedan s drugim. Kroz ovaj show i kroz izazove smo vidjeli da zaista nećemo odustati jedno od drugog ni kad ide loše i da ćemo se uspjeti nasmijati sami sebi i to nam je najbitnije. Definitivno se veselimo novim avanturama.

max i veronika

S kojim parovima u kući ste ti i Max najbolje kliknuli?

Sprijateljili smo se s Meri i Davorom, s njima najviše pričamo dok čekamo izazove. Karmela i Tomislav su nam isto super i Nataša i Dario, ali oni su nas nažalost odmah napustili.

Rekla si da Max sluša sve, samo ne tebe. Što si pod tim mislila?

Krivo sam se izrazila. Max zna puno stvari o meni, ali ja sam u nekim izazovima od deset stvari morala izabrati jednu koja mi je najdraža. Prije showa smo pričali što bih odabrala u takvim situacijama, ali to su neke sitnice koje je on zaboravio.

Imate li taktiku u izazovima?

Max i ja nemamo taktiku, a to se može i vidjeti po izazovima. Mi igramo po osjećajima i cilj nam je zabaviti se.

Je li vas ovaj show povezao?

Da, definitivno nas je povezao. Naučila sam da mogu računati na Maxa u bilo kakvoj situaciji, on je dosta smirena osoba i znam da će uvijek biti uz mene.


Show 'Superpar' gledajte i na PLAYU !

POGLEDAJTE VIDEO: