Superpar

Zadatak s mobitelom otkrio krije li tko što svojim partnericama: Admira završila u suzama

Večeras su natjecateljice pokazale koliko često koriste mobitel svog partnera te zadiru li u njegovu privatnost do te granice da znaju tko mu je poslao posljednju poruku.

RTL.hr
08.09.2021 23:15
Pročitajte još
Anita i Niko napuštaju 'Superpar': 'Najvažnije mi je da se ona osjeća bolje'

Kandidati showa ' Superpar ' odmah su ujutro pokrenuli priču o Aniti koja se nije osjećala dobro.

''Anita se nijenaspavala, a i pod stresom je'', komentirali su ostali natjecatelji, a Niko je izjavio da razmišlja da napuste show kako bi se Anita odmorila, pa su tako na kraju i učinili.

Anita Šapina, Superpar sez.3, ep4

Došlo je vrijeme za novi zadatak i klađenje, ali je prije Enis objavio kandidatima da su Anita i Niko napustili show. ''Anita i Niko su napustili 'Superpar'. Zdravlje je najbitnije i nadam se da će sve biti u redu'', rekao je Enis, a Lili je komentirala da joj je jako žao što su otišli jer su se zbližili.

Enis je dodao da superpar iz prvog ciklusa, Anamarija i Miron, idalje imaju imunitet i pravo spasiti jedan par od ispadanja. ''Ovaj ciklus u eliminacije idu tri para s najmanje novaca na računu i onaj par koji je bio najslabiji u zajedničkoj igri, što znači da ćete imati četiri para u eliminacijama'', objasnio je Enis te šokirao natjecatelje.


Tko vjeruje svom partneru?

Muškarci su bili ti koji su se ovaj put kladili na svoje partnerice, a Enis je rekao muškarcima da se u zadatku traži koliko njihove dame znaju što im se nalazi u mobitelu. ''Ona mora odgovoriti na šest od osam postavljenih pitanja o sadržaju u vašem mobitelu'', objasnio je Enis zadatak.

Dečki se klade na svoje partnerice, Superpar, sezona 3, ep 4

Ćiro se na Lili kladio sa 2500 kuna, Mario se na Mariju kladio sa 2222 kune, A Miron se kladio sa 3244 kune na Anamariju. Antonio je na Silviju uložio 3411 kunu, Sandi na Ivu 4314 kunu, a Ante na Celine 1234 kune dok je Xiang odlučio uložiti čak 4888 kuna na Admiru.

Djevojke su morale pogađati od koga su njihovi muškarci dobivali poruke i fotografije, a pokazale su da dobro znaju što njihovi partneri imaju u mobitelu.

Muški kandidati, Superpar, sez.3, ep4

Marija i Mario su prošli zadatak iako je Mario sumnjao u Mariju, Sandi i Iva su također prošli zadatak kao i Silvia i Antonio, Celine i Ante te Lili i Ćiro, a jedini koji nisu prošli su Admira i Xiang.

Marija Maleš, Superpar, sez.3, ep4

Xiang je komentirao kako ne može vjerovati da nisu prošli jer je Admira po cijele dane na njegovom telefonu, a ona je od muke zaplakala.

Admira i Xiang, Superpar, sez 3, ep4

Nakon što su svi izvršili zadatak, Mario je pročitao poruku produkcije. ''Danas nitko ne ispada i imamo jedan zadatak. Morate izvesti poznate ljubavne duete tako što ćete izvlačiti koji će vas duet dopasti, a to ćete vježbati uz koreografiju i kostime koje ćete dobiti sutra'', pročitao je Mario.

Lili i Ćiro su izvukli duet Doris Dragović i Mladena Bodaleca s pjesmom 'Baklje ivanjske', Anamarija i Miron Dražena Zečića i Anđelu s pjesmom 'Ima li nade za nas', a Silvija i Antonio su dobili Lidiju Bačić i Mladena Grdovića s pjesmom 'Dalmatinac i Dalmatinka'. Celine i Ante se moraju okušati u duetu Antonije Šole i Toše Proeskog uz pjesmu 'Volim osmijeh tvoj', dok će Admira i Xiang uvježbati pjesmu 'Kad zamirišu jorgovani', duet Vesne Zmijanac i Dina Merlina. Iva i Sandi ostali su posljednji, a izvukli su duet Josipe Lisac i Dina Dvronika, 'Rušila sam mostove od sna'.

Tko ima najviše sluha, a tko nije bio te sreće, gledatelji će doznati u novim epizodama 'Superpara', od ponedjeljka do četvrtka u 21.15 na RTL-u!